Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: michal_5_fcb
2011-10-15, 19:04
Bezsenosowne tematy typu:mam solufke co robić!?@!
Autor Wiadomość
Zabstyl 
Muay Thai

Wysłany: 2011-10-15, 13:07   Bezsenosowne tematy typu:mam solufke co robić!?@!

Postanowiłem założyć ten temat gdyż przez forum przewinęło się dużo tematów typu:jak sie bić, ćwiczenie Sw w domu , nadchodzące solo. Gdyby ktoś miał wene twórczą niech też dopisuję się w podobny sposób do tego tematu.No to zaczynam

Witam serdecznie forumowiczów ostatnio w szkole jakiś typek nadepnął mi na sznurówke wieć sie zdenerwowałem i wyzywałem go na solo i chciałbym żebyście mi pomogli wybrać taktyke. Opisze go i siebie.
Ja:153,6 56kg,blond włosy,niebieskie oczy,12 lat dodatkowo ćwicze BJJ w domu na worku i byłem na 4 lekcjach boksu więc jestem fajterem przekrojowym.Dodatkowo robie w domu pompki i biorę metanabol więć rzeźba jest ok.
On: 182,70kg lat 18 od dziesięciu lat ćwiczy judo(na forum czytałem że Bjj jest lepsze od judo więc mam przewage i tak)
I teraz mam dylemat bo nie wiem jak go bić czy pieściami czy może jednak założyć dźwignie skrętowo-skoczną na bark połączoną z duszeniem kwadratem. Mam nadzieję że mi pomożecie!!!

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2011-10-15, 16:22   Re: Bezsenosowne tematy typu:mam solufke co robić!?@!

Zabstyl napisał/a:

Witam serdecznie forumowiczów ostatnio w szkole jakiś typek nadepnął mi na sznurówke wieć sie zdenerwowałem i wyzywałem go na solo i chciałbym żebyście mi pomogli wybrać taktyke. Opisze go i siebie.
Ja:153,6 56kg,blond włosy,niebieskie oczy,12 lat dodatkowo ćwicze BJJ w domu na worku i byłem na 4 lekcjach boksu więc jestem fajterem przekrojowym.Dodatkowo robie w domu pompki i biorę metanabol więć rzeźba jest ok.
On: 182,70kg lat 18 od dziesięciu lat ćwiczy judo(na forum czytałem że Bjj jest lepsze od judo więc mam przewage i tak)
I teraz mam dylemat bo nie wiem jak go bić czy pieściami czy może jednak założyć dźwignie skrętowo-skoczną na bark połączoną z duszeniem kwadratem. Mam nadzieję że mi pomożecie!!!

pierwszy raz słyszę, aby ćwiczyć BJJ w domu na worku, może jakiś video-tutorial dla dziobaków zarzucisz :?: :lol:

to nie styl wygrywa tylko człowiek, nawet twoje bjj domowej roboty może zostać pokonane przez aikido czy capo :mrgreen:

nadepnięcie na sznurowadło to nie powód do bicia, może go za to zabij, z nożem czy siekierą przyjdź i 'ciach' z zaskoczenia :-o

4 lekcje bosku to nie znaczy, że jesteś fajterem, i co ty umiesz :?: powiem ci od razu, że NIC

ja bym na twoim miejscu szedł do wychowawczyni czy dyrektora i się poskarżył na niego

PS: tak zauważyłem, że każdy kolejny temat na tym forum jest coraz durniejszy, imbecylowski czy debilny... :!:

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2011-10-15, 16:47   

Mawashi, ty chyba wziąłeś to na poważnie ? :mrgreen:

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2011-10-15, 17:41   

Rafi93 napisał/a:
Mawashi, ty chyba wziąłeś to na poważnie ? :mrgreen:

pewnie, że tak, trza brać 'na poważnie', wszystko jest przecie 'na poważnie', żyjemy chyba też 'na poważnie', pozdro dla 'na prawdę poważnych' :mrgreen:

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2011-10-15, 19:03   

Kompletnie nie rozumiem co to ma być? Mamy wymyślać sobie historyjki, po co? Żeby nabijać posty? Temat zamykam.
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi