Nie to ze uwazam sie za jakiegos strasznie doroslego albo mam zamiar kims pogardzac ze wzgledu na wiek, ale jak widze dyskusje 13latka z 15latkiem o alkoholu albo seksie no to dla mnie to zakrawa na parodie...
Matios mam 13 lat i mówisz że jestem wiecznym prawiczkiem? A z główką wszystko w porządku jak chcesz to ci psychologa załatwię. Sorry za offtop ale mnie wkurza
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
Gran
Wysłany: 2009-12-25, 22:29
Tibex napisał/a:
Matios mam 13 lat i mówisz że jestem wiecznym prawiczkiem? A z główką wszystko w porządku jak chcesz to ci psychologa załatwię. Sorry za offtop ale mnie wkurza
A to co teraz robisz to nie offtop?
A żeby nie było tak konkretnie bez tematu - oczywiście twarz i pachy. Wcześniej zdarzały się też nogi z racji sportu który kiedyś uprawiałem.
Nom
W UFC jak byli w tym domu(zapomnialem jak to sie nazywa)to niektorzy golili nogi wlasnie przed walką :p
Prawde mowiac jeden jedyny raz widzialem goscia z ogolonymi nogami na reala, a pozniej wypatrzyłem jak się liże z jakimś drugim
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"