Tak to jest wlasnie jak ktos zaklada biznes ;/
Polacy to zazdrosnicy i zawsze zycza niepowodzenia, wiec nie przejmuj sie trenerze, wszystko pojdzie zgodnie z planem Coraz wiecej klientów masz.Niedługo bedziesz szkoli całą armię ludzi jak Bruce Lee pod koniec swojego filmu biografii
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Konan Pomógł: 2 razy Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 170
Wysłany: 2009-08-06, 22:08
Waba a ile za nauki??? Ja mam do Ciebie pospiesznym 2h więc mogę przyjechać.
a to muszę mieć zgodę rodziców - wymagasz tego???
Treningi przed blokiem znajomego??? On też jest wielkim wojownikiem wieku 11 lat??
Pfff...Sensei Waba szkoli w każdym stylu.Jak śmiesz w ogóle podważać jego umiejetnosci takim pytaniem?!
Też jestem bardzo zainteresowany, więc Miszczu Waba pamiętaj o mnie jakby co
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
W Inowrocławiu jest podobny klub, jego właścicielem jest niejaki Waszka G.
Zapisz się do nich nie będziesz miał daleko.
Widziałem jeden teledysk tego Waszki G, totalna porażka, jakiś wieśniak z maczetą biega w kominiarce i "rapuje", choć wydaje mi się, że już ja bym lepszy freestyle na poczekaniu wymyślił niż to co on kminił przez 2 tygodnie. Później jeszcze te treningi na worku... już nie będę tego komentował. Jedyne co mi się podobało na tym klipie to te fury co się nimi lansowali.