Cześć mam sprawę jak załatwić kolesia w kilku ruchach tak żeby go zranić, ale nie zabić.
I jak do takiego czegoś muszę się przygotowywać i ile potrzebuje na to dni xD.
Odp pls Bardzo mi na tym zależy xD.
PS: Jeszcze jedno. Jak załatwić kilku kolesi, bo np. jak będzie na mnie lecieć kilku to jak mam uderzać i wogóle. A żeby nie było że jestem cio... w 1 gim dałem sobie radę z trzema, a co jak będzie ich więcej?? xD
Pozdro ...
Hahah Co to za pytania?? Jeśli jest ich kilku spie***alasz! tak Ci dupę skopią, że Ci się odechce pisać takie bzdury! Nikt Ci nie powie jak zranić, bo nie nauczysz się czytając tylko chodzeniem na regularne treningi!
Nie załatwisz 5! Licz na nogi Boks jest zazwyczaj tani idź do klubu na boks nie koniecznie dobrego, ale takiego zwykłego napewno więcej będziesz umiał niż teraz!
Wysłany: 2010-01-29, 16:45
Weź się w głowę puknij, życie to nie gra tutaj GoD mode nie wpiszesz. Jednemu nie dasz rady a 5 chcesz bić Zrób wejście smoka może Ci się uda
_________________ Zaciśnij pięści doprowadzą Cię do celu...
proponuje dodać dział żałosne-fantasy a co do tego pana to Tibex to przy nim masta proponuje Ci kupić młotek a co dalej to pomyśl
prowokacja to swoją drogą ,może ktoś sprawdzić ip stawiam na tibex'a
Ostatnio zmieniony przez tomek93 2010-01-29, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-29, 17:45
To jawna prowokacja Zamknąć i wyrzucić to z FC.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
No na początku to mnie to trochę rozbawiło a później adrenaline mi podniosło, ale może inni forumowicze się przy tym zaśmieją, więc zaznaczyłem na humor