KIM ON NAPRAWDE JEST ?WYSŁANNIKIEM Z INNEGO ŚWIATA?CZY MOZE UKRYTYM POD TAKIM PSEUDO CZLOWIEKIEM,KTÓRY ZYJE Z ROZŚMIESZANIA LUDZI I TUTAJ TRENUJE NA NAS?
Wysłany: 2008-05-24, 13:11
brat syna szwagra stryjecznego ciotki córki szwagierki Bruce'a Lee i wujka ojca brata Chuck'a Norrisa i znajomym znajomej znajomego praprapraprapradziadka Tony'ego Jaa. Od nich przejął techniki kopania z ośmiobrotu w siadzie nogami do góry
brat syna szwagra stryjecznego ciotki córki szwagierki Bruce'a Lee i wujka ojca brata Chuck'a Norrisa i znajomym znajomej znajomego praprapraprapradziadka Tony'ego Jaa. Od nich przejął techniki kopania z ośmiobrotu w siadzie nogami do góry
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-05-24, 15:39
on caly czas jedzie na psychotropach i dlatego ma tak wybujala wyobraznie:P w domy go bija na ulicy go tluka i dlatego chociaz na forum chce byc kozakiem co mu nie wychodzi
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-05-24, 22:10
Tylko Boss przeszedł Painta bez kodów.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"