Ten Job to jakiś przypał straszy cały czas udaje jakiegoś bossa a jest dupa...
Cały czas pokazuje swój profil,mysli ze ktos sie jakiegos leszcza z neta przestraszy
Jobu BOSS napisał/a:
Chodzi Wam kurwy kozaczki o moją osobę? Bo to ja jestem Bartek Job. To wbijać kurwy tu:
A ja zaraz wkleje profil Pudziana i skończysz szczekać znalezłeś sobie na nk jakiegoś koksa i cwaniakujesz
Wg. mnie Bartek Job to wielki mistrz. Jest jednoczesnie w AT i policjantem. Pokona każdego kozaka ktory stanie mu na drodze.....Jest bezwzględny...
To oczywiscie taki zart
Nie wiem co o nim myśleć pewnie kolejny spamer.
Nieee.On ciągle o tym AT i formozie.Specnaz to [ies, anwet w porównaniu do BOSSA BOSS to legenda A wiecie panowie jak można sobei pcozytać wszystkie posty BOSSA Bo chciałem sobie przypomnieć :D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
bartek job - uczen ze szkoly sporotw walki woj-dan......to zaden trener czy instruktor. wejdzcie na galerie klubu ..........
Polecam też wypowiedź trenera.
Tomasz Wojdan (http://nasza-klasa.pl/profile/5001796): "WITAM! HAHAHAHAHA CZYTAŁEM DOBRE HAHAHAH PAWEŁ TEN KOLES TO CZASEM PO JAKIS PROSZKACH PISZE BZDURY I MA JAKIES WIZJE ZE JEST TYM I TYM ZE ZNA TEGO CZY TEGO.TAKICH LUDZI SIĘ TOLERUJE BO TO CH..LUDZIE .JEDYNE CO W TYM PRAWDY TO ZE TRENOWAŁ KILKA SPORTÓW WALKI I TYLE MA WSPÓLNEGO.NAJLEPIEJ WYCHODZIŁO MU KOLERSTWO Z TEGO CO WIEM I SZKODA SIĘ OPISYWAC .NIE WARTO PORUSZAC TEMATU BO TO CO ON PISZE TO SWIADCZY O CHOROBIE PSCHICZNEJ I TO JUZ PROBLEM JEGO I JEGO RODZINY. POZDRAWIAM! "