DJ Maronexs
Wysłany: 2010-04-11, 19:49 Mój tato to lamer!
Cześć, wasi tatowie też są słabiakami? Wczoraj szedłem z moim tatą od babci i nas zaczepili jacyś goście. Wyzywali nas a on nic nie zrobił. Widział to mój kolega i wygadał wszystkim i wszyscy sie śmiali dzisiaj ze mnie po kościele. Czy jak on jest słaby to ja też taki będe ? ;/
Cześć, wasi tatowie też są słabiakami? Wczoraj szedłem z moim tatą od babci i nas zaczepili jacyś goście. Wyzywali nas a on nic nie zrobił. Widział to mój kolega i wygadał wszystkim i wszyscy sie śmiali dzisiaj ze mnie po kościele. Czy jak on jest słaby to ja też taki będe ? ;/
koleżko, i co miał się bić, skoro nie rozumiesz takich spraw jeszcze
tak każdy by postąpił o zdrowych zmysłach i chcący dalej żyć...
żeby miał w rękawie jakieś machidełko i co pogrzeb by sie może nawet nie odbył, bo by ciał nie znaleźli
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Każdy myśli, że walka to rozwiązanie... A przecież można olac taką sytuacje i przejśc dalej... Nie powiem, bo jestem głupi i nie często tak robię, lecz jestem świadomy tego, że robię błąd :P
_________________ "Trenuj tak, abyś mógł przyjąć każdy cios, atakuj tak, abyś nie musiał przyjąć następnego."
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-04-12, 16:52
Wyjdz poprostu stąd popierdolony skurwielu. Ciesz się że go masz a nie go jeszcze wyzywasz. I to jeszcze w necie wyjdzi nie wracaj. Nie ma to jak wyzalic się w necie -_-.
Wyjdz poprostu stąd popierdolony skurwielu. Ciesz się że go masz a nie go jeszcze wyzywasz. I to jeszcze w necie wyjdzi nie wracaj. Nie ma to jak wyzalic się w necie -_-.
widzę że poziom poniżej wypowiedzi tego 10 latka, smutny jest ten kraj...
_________________ BJJ MMA Boks
"Koks Ciacho i dyskretnie"
Toq Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 146 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2010-04-14, 20:31
Hmmmm przypomniało mi się jak byłem w podstawówce gość wciągnął mnie do bramy chciał zadzwonić coś ten teges i w końcu zniknął z moim telefonem... Powiedziałem to ojcu to wyskoczył z domu w samych klapkach nie zamykając go, przeprowadził wywiad z grupką która stała niedaleko miejsca zdarzenia... Zaczęliśmy go szukać w końcu gdy znaleźliśmy nasiekł mu, zabrał mój telefon i zadzwonił na policję :D
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-04-15, 13:44
Misiek 3 napisał/a:
Ziomek napisał/a:
widzę że poziom poniżej wypowiedzi tego 10 latka, smutny jest ten kraj...