Właśnie przegladając kompa znalazłem stare texty z innego forum. Have fun:
Polacy przeproscie za bjj i Jedwabne!
Kolejny oprzyklad polskiego antysemityzmu! Polacy nie tylko nie chca poprzec naszego prawa to zabijania Palestynczykow, ale odmawiaja nam prawa do zrobienias geszeftu na nasza wspaniala Krav Maga. Jako pretekstu uzywaja hasel ze nie jest wcale tak skuteczna jak my glosimy. I co z tego ze nie jest? Ja się pytam po co polakom skuteczny system? Na pewno po to żeby robic pogromy Zydom. Przeciez to jasne jak slonce. Polacy wyssali antysemityzm i bjj z mlekiem matki.
Czy my się domagamy wiela? My się tylko domagamy żeby oni nie cwiczyli nic co byloby w stanie nam zagrozic i coby godzilo w Zydowska kultura i Zydowski geszeft.
Wszyscy wiedza ze wielu zbrodniarzy antysemickich ucieklo do Ameryki Poludniowej. Wśród nich byli Polacy i oni teraz wrocili z brazilian jiu-jitsu. Oni chca zniszczyc Zydy bo ich nienawidza. Oni klamia ze chca tylko bronic siebie i żeby ich kobiety umialy się bronic. Bo po ci polska kobieta ma się umiec bronic? Komu to potrzebna? Ona ma cwiczyc Krav Maga i placic geld do nasza Zydowska kieszen. Jej facet tez. I oni maja być kontrolowani przez nasz wspanialy Mosad bo oni tylko czekac aby zaczac antysemickie wystapienia. I dlatego nasz wierny agent Adamczyk musiec ich pilnowac.
Wy wszyscy Polacy musicie się dostosowac i przeprosic narod Izraela za bjj i nigdy go nie cwiczyc.
Mojsze Aplbaum
Naczelny Rabin Krav Magi
Protokoly instruktorow Krav Magi!
Wy musicie bardziej się zjednoczyc. To brazylijskie zagrozenie nie może zniszczyc nasz wspanialy geszeft w Polsce. Glupie Polaki musza cwiczyc nasza wspaniala Krav Maga, placic nam geld i być pod nasza kontrola. A już na pewno nie mogą cwiczyc ta brazylijska jiu-jitsa bo to zagrozenie dla interesow Izraela w Polsce. Wy musicie się sprezyc i zewrzec szeregi. My już pracujemy nad tym żeby nasz wspanialy Mosad spreparowal dowody ze Gracie szkolili terrorystow Bin Ladena. Ale to telikatna sprtawa bo my nie chcemy ze szkolone w bjj komandosy amerykanskie, saudyjskie i francuskie nakopaly naszym dzielnym sajeratom. One i tak przeciazone bo srednia wieku wrednych palestynskich terrorystow z którymi walcza wzrosla z 12 do 13 lat. Wiec wytrwajcie. To się oplaci.
Ja Wam zycze smaczna maca.
Mojsze Aplbaum
Naczelny Rabin Krav Magi
Brazylia popiera terroryzm!
Swiatowy terroryzm to wielkie zagrozenie. Wy pewnie myslicie ze kto popiera terroryzm? Pewnie ze Irak czy Afganistan? Otoz nie. Najbardziej popiera terroryzm. Bo terroryzm jest zwrocony w panstwo Izrael i jego przyjaciol. A najwiekszym zagrozeniem dla interesow Zydow jest brazylijska jiu-jitsa. Ona niszczyc nasz wspanialy geszeft z nasza cudna Krav Maga, bo ona tlumaczyc jak wyglada walka i co w niej robic. A to raz ze szkodzi interesom Krav Maga, a dwa zto powoduje ze jest coraz wiecvej durzo lepszych w walce ludziow niż nasi z Krav Maga. A po co oni chca być lepsi on nasza Krav Maga? Oni mowia ze chca bronic siebie i swoje bliskie. Ale to klamstwo. Wszyscy wiedza ze jeśli ktos nie lubi karp po zydowsku, nie cwiczy Krav Maga i broni palestynskie terrorysci, zwlaszcza te najgrozniejsze co cale 13 lat maja to antysemita i on chce zniszczyc panstwo Izrael. To terorysta. A Brazylia to centrum swiatowego terroryzmu. Trzeba je zniszczyc. Wtedy wszystkie ludzie będą mogli cwiczyc nasza Krav Maga. My będziemy mieli geld i wplywy, każdy kraj będzie miał dobrze bo ludzie którzy cwicza Krav Maga nie obronia się tak jak Bjj i będzie przestepczosc i policja potrzebna i wladza silniejsza.
Wszyscy wiedza ze jeśli ktos nie lubi karp po zydowsku, nie cwiczy Krav Maga i broni palestynskie terrorysci, zwlaszcza te najgrozniejsze co cale 13 lat maja to antysemita i on chce zniszczyc panstwo Izrael
To mnie rozwaliło xD
Ciekawy jestem jaka będzie reakcja wielbicieli kravki xd
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Luigi Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 03 Cze 2011 Posty: 98 Skąd: Lubin
Wysłany: 2011-06-10, 16:14
Nice try ;)
Mysza Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Kwi 2011 Posty: 64 Skąd: Kraków