Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Mojsze Aplbaum Naczelny Rabin Krav Magi
Autor Wiadomość
Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2011-06-09, 19:01   Mojsze Aplbaum Naczelny Rabin Krav Magi

Właśnie przegladając kompa znalazłem stare texty z innego forum. Have fun:

Polacy przeproscie za bjj i Jedwabne!

Kolejny oprzyklad polskiego antysemityzmu! Polacy nie tylko nie chca poprzec naszego prawa to zabijania Palestynczykow, ale odmawiaja nam prawa do zrobienias geszeftu na nasza wspaniala Krav Maga. Jako pretekstu uzywaja hasel ze nie jest wcale tak skuteczna jak my glosimy. I co z tego ze nie jest? Ja się pytam po co polakom skuteczny system? Na pewno po to żeby robic pogromy Zydom. Przeciez to jasne jak slonce. Polacy wyssali antysemityzm i bjj z mlekiem matki.
Czy my się domagamy wiela? My się tylko domagamy żeby oni nie cwiczyli nic co byloby w stanie nam zagrozic i coby godzilo w Zydowska kultura i Zydowski geszeft.
Wszyscy wiedza ze wielu zbrodniarzy antysemickich ucieklo do Ameryki Poludniowej. Wśród nich byli Polacy i oni teraz wrocili z brazilian jiu-jitsu. Oni chca zniszczyc Zydy bo ich nienawidza. Oni klamia ze chca tylko bronic siebie i żeby ich kobiety umialy się bronic. Bo po ci polska kobieta ma się umiec bronic? Komu to potrzebna? Ona ma cwiczyc Krav Maga i placic geld do nasza Zydowska kieszen. Jej facet tez. I oni maja być kontrolowani przez nasz wspanialy Mosad bo oni tylko czekac aby zaczac antysemickie wystapienia. I dlatego nasz wierny agent Adamczyk musiec ich pilnowac.
Wy wszyscy Polacy musicie się dostosowac i przeprosic narod Izraela za bjj i nigdy go nie cwiczyc.
Mojsze Aplbaum
Naczelny Rabin Krav Magi

Protokoly instruktorow Krav Magi!
Wy musicie bardziej się zjednoczyc. To brazylijskie zagrozenie nie może zniszczyc nasz wspanialy geszeft w Polsce. Glupie Polaki musza cwiczyc nasza wspaniala Krav Maga, placic nam geld i być pod nasza kontrola. A już na pewno nie mogą cwiczyc ta brazylijska jiu-jitsa bo to zagrozenie dla interesow Izraela w Polsce. Wy musicie się sprezyc i zewrzec szeregi. My już pracujemy nad tym żeby nasz wspanialy Mosad spreparowal dowody ze Gracie szkolili terrorystow Bin Ladena. Ale to telikatna sprtawa bo my nie chcemy ze szkolone w bjj komandosy amerykanskie, saudyjskie i francuskie nakopaly naszym dzielnym sajeratom. One i tak przeciazone bo srednia wieku wrednych palestynskich terrorystow z którymi walcza wzrosla z 12 do 13 lat. Wiec wytrwajcie. To się oplaci.
Ja Wam zycze smaczna maca.
Mojsze Aplbaum
Naczelny Rabin Krav Magi

Brazylia popiera terroryzm!

Swiatowy terroryzm to wielkie zagrozenie. Wy pewnie myslicie ze kto popiera terroryzm? Pewnie ze Irak czy Afganistan? Otoz nie. Najbardziej popiera terroryzm. Bo terroryzm jest zwrocony w panstwo Izrael i jego przyjaciol. A najwiekszym zagrozeniem dla interesow Zydow jest brazylijska jiu-jitsa. Ona niszczyc nasz wspanialy geszeft z nasza cudna Krav Maga, bo ona tlumaczyc jak wyglada walka i co w niej robic. A to raz ze szkodzi interesom Krav Maga, a dwa zto powoduje ze jest coraz wiecvej durzo lepszych w walce ludziow niż nasi z Krav Maga. A po co oni chca być lepsi on nasza Krav Maga? Oni mowia ze chca bronic siebie i swoje bliskie. Ale to klamstwo. Wszyscy wiedza ze jeśli ktos nie lubi karp po zydowsku, nie cwiczy Krav Maga i broni palestynskie terrorysci, zwlaszcza te najgrozniejsze co cale 13 lat maja to antysemita i on chce zniszczyc panstwo Izrael. To terorysta. A Brazylia to centrum swiatowego terroryzmu. Trzeba je zniszczyc. Wtedy wszystkie ludzie będą mogli cwiczyc nasza Krav Maga. My będziemy mieli geld i wplywy, każdy kraj będzie miał dobrze bo ludzie którzy cwicza Krav Maga nie obronia się tak jak Bjj i będzie przestepczosc i policja potrzebna i wladza silniejsza.

Ja Wam zycze smaczna maca.
Mojsze Aplbaum
Naczelny Rabin Krav Magi
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Mysza 

Wysłany: 2011-06-09, 19:07   

hahahahahah mega xD

Jestem dyslektykiem, ale piszę poprawnie po polsku.

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2011-06-09, 22:06   

hahaha nie wierze

r1tu 

Wysłany: 2011-06-09, 22:11   ...

Heheheh dobre, ale zaraz Luigi tu wpadnie i porządek zrobi ^^

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2011-06-09, 22:21   

hahahahahaha :lol: i tu się zaczyna Krav Maga :D

r1tu 

Wysłany: 2011-06-09, 22:41   

" Tu się kończy Twoje MMA, a zaczyna krav maga" hahahshahshhasuah Ja jebe

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2011-06-10, 11:58   Re: Mojsze Aplbaum Naczelny Rabin Krav Magi

Boruta napisał/a:
Gracie szkolili terrorystow Bin Ladena
hahahaha dlatego Bin Ladena nie mogli złapać xD

Boruta napisał/a:
Wszyscy wiedza ze jeśli ktos nie lubi karp po zydowsku, nie cwiczy Krav Maga i broni palestynskie terrorysci, zwlaszcza te najgrozniejsze co cale 13 lat maja to antysemita i on chce zniszczyc panstwo Izrael
To mnie rozwaliło xD

Ciekawy jestem jaka będzie reakcja wielbicieli kravki xd

Luigi 

Wysłany: 2011-06-10, 16:14   

Nice try ;)

Mysza 

Wysłany: 2011-06-13, 15:34   Re: Mojsze Aplbaum Naczelny Rabin Krav Magi

yaol90 napisał/a:
Ciekawy jestem jaka będzie reakcja wielbicieli kravki xd

Ja lubie :D ale wcale jakoś mi to nie przeszkadza xD

Jestem dyslektykiem, ale piszę poprawnie po polsku.

garbaty knyp 

Wysłany: 2012-02-02, 14:05   

buheheh dopiero teraz przeczytalem :D buhehehehe

SzyHa
MMA

Wysłany: 2012-02-02, 17:55   

kravka jest do bani i taka pozostanie,razem z muzułmanami bijącymi czółkami o dywaniki we wszystkie strony świata :-P

Zabstyl 
Muay Thai

Wysłany: 2012-02-03, 11:28   

Na pewno nie we wszystkie strony świata.

SzyHa
MMA

Wysłany: 2012-02-03, 11:36   

sry ale mi sie pomieszało ;p biją głowami w stronę mekki :lol:

Odpowiedz do tematu