Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Niezwykły plakat
Autor Wiadomość
yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2011-02-01, 17:28   Niezwykły plakat

Dziś wracałem z uczelni zupełnie inna drogą bo załatwiałem jeszcze parę spraw i zobaczyłem ogłoszenie krav magi. Ludzie nie wiedzieli czemu się tak głośno śmieje. Był to plakat z niezłym hasłem reklamowym ,,Krav maga wyjątkowo skuteczny system walki" ,,W krótkim czasie nauczymy Cię obrony przed kilkoma przeciwnikami" ,,Jak bronić się przed przeciwnikiem z bronią biała" ,,jak obezwładnić przeciwnika z bronią palną" ,,sprawimy abyś sam decydował o swoim bezpieczeństwie i wiedział jak zachować się w sytuacjach zagrożenia" Mniej więcej takie fajne rzeczy tam były to dosyć długi plakat i sporo tam napisane było ale te wyliczenia po prostu obezwładniły mnie śmiechem xD Wyglądało jakby ktoś to w paint zrobił i wkleił zdjęcie z jakimś wykręceniem ręki ale muszę przyznać że humor mi to poprawiło:P

BzYq 
TopTeam

Wysłany: 2011-02-01, 20:13   

Trza było zdjęcie zrobić telefonem i wrzucić :-P

musi to być dobry klub, skoro wszystkiego nauczą :shock:

www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie

Kary 

Wysłany: 2011-02-01, 22:25   

Nie zapomnę mojego kumpla ze szkoły ,który pewnego razu się na krav-mage właśnie zapisał i później oczywiście jakieś pokazywanki ciosów jakie to one nie są zajebiste ; ) tylko ,że jego pokazywanie opierało się na tym ustaw się tak , nogi tak , ręce tak i teraz uwaga uwaga pokazuje i jestem super fighter uuułaaaaaa :-D polewka z niego była przez wszystkie klasy

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2011-02-01, 23:45   

Wrzucaj jpg :D

Moja matka ma niedługo pracowniczy kurs samoobrony i chyba sie z nia wybiore bo czuje ze bedzie beja :D

BzYq 
TopTeam

Wysłany: 2011-02-02, 01:04   

To Ty nagraj film ! :-P

www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie

przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2011-02-02, 13:20   

Mi się zepsuł telefon, coś jakby nie było w ogóle w nim pamieci, nie da się robić zdjęć ani nagrywać filmów etc., a ostatnio miałem podobną sytuację.
Plakat promujący Aikido, bodajże w TS Wisła w Krakowie. Przyklejony chyba na ul Kopernika. Duży napis "Samoobrona i relaks" obok wielu innych haseł. Zastanawiam się o co chodzi z relaksem, bo normalny trening z relaksem nie ma wiele wspólnego...

boguchwal 

Wysłany: 2011-02-02, 15:26   

Haha, niemal identyczne plakaty są ciągle rozwieszane po moim mieście :)
Ale jest na nich coś co szczególnie zapadło mi w pamięci:

Obrona przed uzbrojonym napastnikiem w kij, nóż, siekierę :lol:

Pimpek35 

Wysłany: 2011-02-02, 17:53   

Może Tsunami :P?

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2011-02-02, 18:01   

http://www.karatetsunami.eu/pl/index.php?id=1

"Styl Tsunami ukierunkowany jest na osiągnięcie maksymalnej skuteczności w walce realnej i to z kilkoma napastnikami. Zawiera wszelkie możliwe techniki, skuteczne w walce, jednak z naciskiem na naukę i stosowanie technik najbardziej niebezpiecznych dla napastników."

"W Tsunami naucza się, że przedmioty przypadkowe, do których można mieć dostęp w różnych sytuacjach,na przykład łopata, mogą zostać użyte z wielką skutecznością w walce z brutalnym napastnikiem, uzbrojonym w niebezpieczne narzędzie służące do walki, na przykład w nóż. "

http://www.youtube.com/watch?v=ZbgXgwwa18A

boguchwal 

Wysłany: 2011-04-25, 13:22   

Temat trochę stary, ale nalazłem ciekawą historię, która tu pasuje :)

Cytat:
Ostatnio podeszło do mnie dwóch gości. Jeden z nich powiedział: "Dawaj komórkę!". O nie, na to nie pozwolę. Zamachnąłem się i z całej siły uderzyłem go w twarz, a następnie uciekłem. On zwijał się na ziemi z bólu, a ten drugi stał jak słup soli. Jak się potem dowiedziałem, ci dwaj wręczali przestraszonym "ofiarom" ulotkę reklamującą kurs samoobrony. YAFUD

Źródło: http://www.yafud.pl/6279/

DrunkenMaster 
Linke Gold Team

Wysłany: 2011-04-25, 17:23   

Hehe, ja widziałem plakaty reklamujące "autoekspresyjny system samoobrony" czy coś takiego :lol:

-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,

-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą

Odpowiedz do tematu