Czy to znaczy,że pierwsza grupa to początkujący? Trenuje od ponad roku,nigdy nie sparowałem,więc sam nie jestem zbyt doświadczony ;-) Chyba przyjde na wcześniejszą godzinę,a jak będzie potrzeba to zostanę na późniejszą :-)
AciD Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2009 Posty: 49
Wysłany: 2009-09-10, 19:29
Ale watpie zeby poczatkujacy juz mieli sparringi bo by sie pozabijali, takze chyba nawet nie posparujesz.
Gość
Wysłany: 2009-09-10, 19:37
Na rozkładzie napisano "dla wszystkich" o 18 ,czy to znaczy,że są tam tylko ludzie stawiający pierwsze kroki? Gdzie są Ci średniozaawansowani? :-D Może sam jesteś zainteresowany sparingiem Panie Acid? ;-)
tyson 69 Gość
Wysłany: 2009-09-10, 20:35
misiu od kungfu, przyjdź na którąkolwiek godzinę a z pewnością się znajdzie wielu chętnych, żeby ci zafundować oklep, bo widzę że strasznie cie facjata swędzi heeee ;-)
kolega od kungfu Gość
Wysłany: 2009-09-10, 21:11
Zupełnie niepotrzebnie taki ton.Chociaż nic mnie nie swędzi to i tak przyjde. Chce się czegoś nauczyć,a nie udowadniać coś komukolwiek. Ciesze się,że znajdzie się wielu chętnych. Do jutra o 18 Panie tyson 69
Przyjdź przyjdź misiu od kungfu, czekamy z utęsknieniem :-D dobrze, że jednak cię nic nie swędzi,ale dla pewności weź badania wr, bo kij wie z kim ostatnio " sparowałeś" heeee. do wiżdienia o 19.30 :lol:
AciD Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2009 Posty: 49