Niedługo założymy fan club bravo.pl xD
Jeszcze fajne rzeczy są czasami na www.victor-junior.pl :D
Hahahahah, ale śmieszny ten kawał ahahahhaha no po prostu turlam się po ziemi Oni to mają poczucie humoru jak nikt...
Wiek: 30 Dołączyła: 04 Sie 2009 Posty: 17 Skąd: nowy sącz
Wysłany: 2009-08-05, 18:25
Dżizas !!! - myślałam, że to ja mam problemy, ale te osóbki z bravo .... za moich czasów problemem nastolatki było zdobycie "Donalda" ( to taka guma do żucia popularna w latach 80-tych )
Kaszanka rules
Tak,ja ;P aż żal du*e ściska jak się coś takiego czyta -.- niedługo to w gazetach bd mieli ogłoszenia " 11-sto latka poszukuje chłopaka na jedna noc !!!"
Noo Prostytutki nie będą miały z czego się utrzymać, bo każda pojdzie gratis Hhahahaha jak to brzmi-doświadczona 12 latka szuka pana w wieku 30-40 lat do niezobowiązującej kopulacji i sponsoringu xD
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ja bym proponowal na noc do octu,w ogorki, z rana przetrzec papıerem scıernym, pokı nıe bedzıe porozcınany, poznıej do wody z sola a na konıec owınac w szmate z lıstkamı pokrzywy.Podzıala
Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/