ahhahaha, panowie, od dziś tak się radzi sobie z problemami
Cytat:
Za każdym razem, kiedy zrywam z chłopakiem zawsze tnę się po rękach. Nie chcę, ale to jest silniejsze ode mnie.
- Ala, 16 lat
a to, to już trzeba mieć nasrane w tej pustej głowie
Cytat:
Mój problem polega na tym, że kiedyś byłam zakochana w Billu Kaulitzu. To uczucie trwało 2 lata, potem go sobie odpuściłam i miałam innych, prawdziwych chłopaków. Niestety, to do mnie wróciło. Zaczęłam nawet stosować dla niego ostrą dietę, ponieważ jestem przy kości. Co mam zrobić? Inni uważają mnie za kompletną idiotkę z tego powodu. Czy naprawdę coś jest ze mną nie tak?
- Aga, 15 lat
zapewne dowie sie o tym że jakaś idiotka z polski stosuje specjalnie dla niego diete ;D
Cytat:
Mój problem polega na tym, że kiedyś byłam zakochana w Billu Kaulitzu. To uczucie trwało 2 lata, potem go sobie odpuściłam i miałam innych, prawdziwych chłopaków. Niestety, to do mnie wróciło. Zaczęłam nawet stosować dla niego ostrą dietę, ponieważ jestem przy kości. Co mam zrobić? Inni uważają mnie za kompletną idiotkę z tego powodu. Czy naprawdę coś jest ze mną nie tak?
- Aga, 15 lat
zapewne dowie sie o tym że jakaś idiotka z polski stosuje specjalnie dla niego diete ;D
Hahahahhaha, nie no nie moge już Nom.Ożeni się z nia Zeby to przynajmniej był Morrison, Santana czy Hendrix, a to jest jakiś pedał z EMO zespołu I jeszcze sie pyta czy coś z nią nie tak xD
stilian napisał/a:
dzięki Sajgon za ten link :D:D
Spox :D Szukam dalej ^^'
Często czytam to gówno, więc jak cos znajde ciekawego to na pewno dam ;D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Kiedyś jak internet nie był tak powszechny... było dużo lepiej bo masy odmóżdżonych kretynów nie miały gdzie się chwalić swoją ułomnością intelektualno-kulturową.
"Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem. Ostatnio koleżanka powiedziała
mi, że przez pocałunek można zajść w ciążę. Czy to prawda? I czy chodzi tylko o
taki w usta czy w policzek też? Proszę o szybką odpowiedź
wierna czytelniczka Małgosia z Pcina Dolnego."
"Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego
zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego
guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!"
"rogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i
pierwszy raz w życiu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko
widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali. Po paru
dniach wezwano mnie na komendę, dowiedziałam się, że Konrad, którego bardzo
pokochałam jest jakimś pedofilem, czy coś takiego..nie wiem co mam o tym
myśleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać??"
"Drogie Bravo! Mam na imie Kasia i mam 14 lat. Piszę do Was bo mam duży problem.
Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej
przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda
Pomóżcie!"
P.S-Leżę... xDDD
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
"...Co mam zrobić, żeby mnie zauważyli i przestali mówić, że jestem za gruba?
- Ola, 15 lat "
Chyba proste schudnąć
[ Dodano: 2009-08-04, 17:13 ]
Następne:
"To przykre, ale mój chłopak nie lubi się myć. Nawet kiedy chcemy się kochać, on upiera się, że się nie wykąpie… A ja się wtedy go brzydzę! Bardzo go kocham i dlatego zwykle ulegam – dochodzi do współżycia, ale nie wiem, czy nic mi od tego nie będzie ? Czy nie dostanę jakiejś choroby czy coś?
- Alicja, 19 lat
Twoje obawy są uzasadnione. Brak zachowania odpowiedniej higieny podczas współżycia (i nie tylko) sprzyja roznoszeniu i rozwojowi różnych chorób (nie tylko narządów płciowych). Poza tym to najprostsza droga ku temu abyś na dobre zniechęciła się do współżycia i swojego chłopaka… Aby zmienić tą sytuację musisz być bardziej stanowcza. Powiedz, że nie wyobrażasz sobie obcowania z kimś kto się nie myje (podaj argumenty zdrowotne, higieniczne i estetyczne) i konsekwentnie odmawiaj współżycia jeśli Twój chłopak nie weźmie wcześniej kąpieli.
- Monika, Bravo.pl"
[ Dodano: 2009-08-04, 17:16 ]
"Od tygodnia kocham się z moim chłopakiem. Niedawno stało się coś strasznego - podczas stosunku pękła nam prezerwatywa! I to dosłownie przed wytryskiem! Czy ja mogłam wtedy zajść w ciążę? Oboje strasznie się tego obawiamy...
- Karolina, 17 lat"
Bez przerwy??
_________________ "Jakie założenie masz
Proste - walczyć i wygrywać"
"To przykre, ale mój chłopak nie lubi się myć. Nawet kiedy chcemy się kochać, on upiera się, że się nie wykąpie… A ja się wtedy go brzydzę! Bardzo go kocham i dlatego zwykle ulegam – dochodzi do współżycia, ale nie wiem, czy nic mi od tego nie będzie ? Czy nie dostanę jakiejś choroby czy coś?
- Alicja, 19 lat
To też dobre.Liże mu brudną rurę, ktorej nie myl pol zycia
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 31 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Racibórz
Wysłany: 2009-08-04, 23:10
Założyłem konto na tym bravo.pl i jak popatrzę na niektóre tematy w których tam się zwierzają to naprawdę nie rozumiem po co się tak błaźnić
Temat:"Je je je jaaaa"
"Heja, pewnie teraz mało osób siedzi na bravo.pl
Ja piszę bo wypadało by, ostatnio wechodziłam tu tylko na 5 minut i tyle, teraz też nie nadrobię tego straconego pisanka. Jadę na 'wczasy'
Siedziałam sobie spokojnie przed kompem i zrobiło mi się strasznie niedobrze, niewiem czy usnę, za pół godziny wyłączam kąpa, bo muszę się wyspać, rano pobudka... Koszmar....Nie mam co robić, z chęcią siedziałabym do rana, ale nie mogę ;("
A komentarze.. zacytuje 1 chyba najgłupszy:
"Kąpa? A co to takiego? "