low kick za low kickiem walka trwa ok 3min dobrzy sa!!!! naprawde bez beki a i kto mi powie jak sie obronic przed ciosami i jak zaatakowac jak przeciwnik tak dobrze sie bije jak ten na filmie pliss o odp.. tu macie linka
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
jezeli spotkasz takiego fightera to jedyne co mozesz zrobic to szybko spier##### i podczas biegu modlic sie zarliwie oby nie chcial ruszyc za Toba w pogon, ale jezeli zobaczysz ze Cie dogania to oznacza tylko jedno-nie napiszesz juz wiecej zadnego posta na tym forum ani na zadnym innym, po porostu nie bedziesz wstanie
_________________ nie ważne skąd jesteśm-ważne gdzie idziemy
chyba ogladnoles nie ten filmik ktory trzeba, widziales ta technike? te zabojcze cepy i niesamowita dynamike obydwu wojownikow? z tym lisciem to chyba byl zart
_________________ nie ważne skąd jesteśm-ważne gdzie idziemy