yo! mam 14 lat, 178gdzieś , waże zz 68-69kg, w przyszłości mam zamiar być krulem kierownicy nieleganych wyścigów i igraszek z policją tak jak w most wanted nedd for speed takim razorem być chce :D, do tego chce brać udział i być królem w podziemnych gdzieś nielegalnych walk bez zasad i jakiś walk na psy , musze też sie umieć obronić bo pewnie będzie czesto tak że jak wyjde wygrany z kasą np 500$ to z 15 ziomów będzie stać z nożami, basebolami i bez bendą chcieli mi wpieprzyć też sie muszę obronić a nawet jak chodzę gdzieś w nocy może mie ktoś napaść , nie chce raczej żadnego mma to walka z zasadami postawiona tylko na 1vs1 i pokazuwke chyba na ulicy to się pewnie tak nie sprawdzi, chce po prostu być takim ziomkiem Razorem z nfs mw + trochę cj z san andreas i inni z gta seri, no taki survival walczyć ze zwierzętami też bym chciał , chce być najlepszy a nie jakieś zasady , pokonywać lwy, niedżwiedzie itp , i żebym miał szacunek na dzielnicach itp, mogę trenować po 10 godz dziennie ale to nic nie da przetrenuje sie , ogólnie to kręcą mnie: nielegalne wyścigi ( z użyciem nitro, drifty,dragi , tak jak w nfs mw czy undeground), parkour, sztuki walki, walki bez zasad, muzyka ( taka jak w most wanted np : nine thou , celldweller, rock- im rock. ) a no i jak parkour parkour też bardzo ważny np do róznych ucieczek jak nie będe chciał walczyć albo jak będzie te 20 kiboli to warto uciekać albo trzeba kogoś dorwać czy uciekać przed policją, tak więc co mi doradzicię? głównie przyszłem tu po porade jakie walki mam ćwiczyć , co będzie do moich zajnteresowań najlepsze? karate odpada, judo samo też, może jeet kune do? kung fu? z góry dzięki .
[ Dodano: 2011-09-09, 22:30 ] http://bas-3.pl/wordpress/?page_id=23 może znacie Jarosława bielana? on mieszka w moim mieście dobre to jest? mój tato i tak go rozwalił .
Jeżeli to nie jest prowokacja, to brakuje mi słów żeby określić poziom inteligencji tego idioty.
_________________ Jest jedno ludzkie ciało. Dopóki człowiekowi nie wyrośnie trzecia noga, albo ręka wszystkie sztuki walki opierać się będą na tych samych zasadach.
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-09-10, 13:24
panowie patrzcie na dział, wktórym to umieszczono.. chociaż klasa żartu poniżej dna, ale to żart z tego co widze
nie jest to żadna prowokacja czasami mnie po prostu ponosi , może mi ktoś pomóc ? macie jakiś problem? nie jestem debilem ani idiotą . a i idę do trenera za niedługo też więc nie wiem czy wasza pomoc jest konieczna ale może się przydać . jak coś to dzięki .