ja 10:45
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ta? t czemu teraz piszesz ale z ciebie kapec
ona 09:12
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: analfabeta zasrany !!!!!!
kakaa nie zatyka bo nie ma patyka!!!!!!!!!!
ja wtedy downie zeszłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a z reszta po co ja ci odpisuje !!!!!!!!
z pojebami nie pisze!!!!!!!!
ja 22:16
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bo co nje zabronjisz mji pasztecie , zgul pache
ona 22:15
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pisz normalnie a nia jak jakiś debil
ja 22:14
Re: Re: Re: Re: Re: daj ja d kompa chce poslucha
ona 22:12
Re: Re: Re: Re: jaka wrzuta ja nie moge normalnie aż z krzesa spadłam tak sie tym przejełam
już płacze tak mi wrzuciłes
masz wrzuty gorsze niz moja babcia
ja 22:10
Re: Re: Re: wytrzyj ryj bo sie slin9sz
ona 22:09
Re: Re: no właśnie zdjęcia nie masz bo jesteś paszczurem i masz krzywy ryj!!!! dlatemu nie dodajesz
ja 22:08
Re: mojego ryja tez nie widacbo zdjecia nie mam, wiec skad wiesz
ona 22:05
ty masz bródny ryj i jakoś nic nie mówie!!!!!
a z reszta ty na zdjąciachmoich stóp nier widac
debilu
ja 22:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:…bo jest to tak brzydkie ze powsztrzymac sie nie moge dotego brudne stopy ma…
ona 21:59
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:…to po co wchodzisz i oceniasz i komentujesz mój prof
jak ci sie nie podoba to wypierdalaj stąd i nara!!!!!!!!!!
ja 21:57
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:…no ty
ona 21:57
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:…a z reszta spierdala cos ci sie nie podoba?!?!?!?!?!?
Widać, że masz 13 lat. To nawet śmieszne nie było. Kłótnia dzieciaków (nie chodzi mi o wiek, tylko stan psychiczny) bez wiedzy i to widać. a i Stalin to nie imię, lecz nazwisko a za pewne nie wiesz kto to był.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-07-20, 15:59
To sobie "rzucaj" na innym forum, a nie zaśmiecasz. Ani to śmieszne ani fajne. Najlepiej jakby ktoś usuną temat.
[ Dodano: 2010-07-20, 17:01 ]
I naucz się poprawnie pisać bo z tego twojego bełkotu nie za wiele zrozumiałem.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-07-20, 17:12
michal_5_fcb, dzial BAR >> Humor, miejsce odpowiednie. wiec nie ma co sie czepiac.
Humor specyficzny - fakt, ale kazdy kiedys byl mlody... chociaz ja sobie takich akcji nie kojarze;)
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
hehehhe oczywiście to nie była wrzuta że shinra jest stary bo tylko o rok starszy ode mnie jak zajrzałem w profil, ale 7-8 lat temu (jak mieliśmy te 13 lat o których mowa) NK nie było i było lepiej