Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-07-07, 21:09
Pimpek35 napisał/a:
Nie wiem czy to chory czlowiek
I tak sie zdarza.
Swojszego czasu prowadzilem kumpla (zalany w trzy d**y) do domu i pewna mila starsza pani pomogla mi go wprowadzic do podmiejskiego myslac ze jest opuznialy wiec tak przy okazji pozdrawiam cala Waszawe i wszystkich warszawiakow, bo to swietni ludzie.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
ee to ja mam takiego kumpla ktory ma talent do spotykanie różnych narąbanych ludzi , żuli , meneli itd ... wiec zawsze jak z nim gdzies ide to sie nie nudze xD
Kiedyś jestem sobie z ojcem w basenie, zachciało mi się sikać.Ojciec mówi, żebym sikał do basenu, bo nikt nie widzi :P TO ja wychodzę z wody, zdejmuje gacie i rżne do basenu xD Pózniej biedny ojciec leciał za mną, a ja popierdalałem na około basenu sikając
Albo bawiłem się któregoś dnia otwieraczem do konserw i leżał sbie wujek na łóżku.Ja zachodze od tyłu, macham sobie tym otwieraczem, on niczego nie widzi, i w końcu tak go pierdol*ełem tym otwieraczem, że gwiazdy mu się pokazały, i myślał, że ma rzowaloną czachę
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
[ Dodano: 2009-07-30, 22:53 ]
Dzisiaj byłem na koniach.Ogólnie fajnie.Tylko wcześniej się babka mnie pyta gdzie jezdzilem.No to ja ze w łącku.Ona, ze ma tam znajomego, czy rodzine juz nie pamietam i u kogo jezdzilem.Facet z wąsem?A ja:taak, taki mały, stary i pijak, bo zawsze czuc było od niego alkoholem.Babka juz sie nic nie pytała, tylko skrzywiona poszła, a ja przeanalizowałem, i chyba to był jej ojciec
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ja sobie idę z koleżanką korytarzem i wccinam banana, nauczyciel (surowy) od chemi czy coś w tym stylu podszedł i mówi:Nie powinnaś jeść tego banana tutaj tylko na stołowce... odszedł już sobie a moja kol oderwała kawalek banana i rzuciła mu w łeb (hahahah) .
I patrzy na mnie z wściekłąścią : a ja mówie to niej , patrzy na kol , a ona to nie ja, więc znowu na mnie patrzy i mówi tw takim razie ty , ja mówie no nie ja i tak w kółko z moja kol aż mu przeszło heh...
_________________ POT , WYSIŁEK ADRENALINA, BÓL, STARANIA,ZMĘCZENIE
WYGRANA
Kumpel miał remont w domu. Starą wanne postanowili dać na złom, żeby kupic sobie flaszke niestety z jego domu do złomowiska było troche daleko, no ale czego to oni nie zrobia dla flaszeczki więc po cięzkiej i długiej drodze z wanną PRZEZ MIASTO, narescie dotarli na złomowisko, i co sie okazało...złomowisko zamknięte
Wkur***ni zostawili ją gdzieś na poboczu, i przyszli na drugi dzień, niestety wanny juz nie było xD
djmati90 Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 479 Skąd: Jelna/Kraków
Wysłany: 2010-06-20, 01:11
sytuacja z czasów późnego gimnazjum.
Zorganizowałem sobie siłkę i razem z kolegami ostro wzięliśmy się do roboty.
Jeden z kolegów kupił od jakiegoś typa białko (przyniósł w jakimś takim dziwnym worku o.0)
-Co to?
-Stary spoko towar! Będziemy mieć super efekty!
-Nawet nie wiesz co to dokładnie jest
-Ej ten sprzedający ręczył za to, poza tym ten białka na zajebiste właściwości
-taaa jakie?
-zajebiście rzeźbi Ci łydki !
- 0.o lol
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
sytuacja z czasów późnego gimnazjum.
Zorganizowałem sobie siłkę i razem z kolegami ostro wzięliśmy się do roboty.
Jeden z kolegów kupił od jakiegoś typa białko (przyniósł w jakimś takim dziwnym worku o.0)
-Co to?
-Stary spoko towar! Będziemy mieć super efekty!
-Nawet nie wiesz co to dokładnie jest
-Ej ten sprzedający ręczył za to, poza tym ten białka na zajebiste właściwości
-taaa jakie?
-zajebiście rzeźbi Ci łydki !
- 0.o lol
Mnie śmieszne sytuacje czesto spotykają na zawodach ostatnio szłam sobie w szpileczkach lansik przez korytarz zawodników do szatni az tu nagle jakas baba na mnie z ryjem ze Tu mogą przebywac tylko zawodnicy nic nei dały moje tłumaczenia że nim jestem i że za jakas godzinke walcze kobita prawie mnie wyrzuciła z szatni potem kiedy szłam na walke i zobaczyłam babke która stała pod sciana blada jeszcze barzdiej niż owa ściana krzykłam tylko "i co teraz?! nie wierzyła pani!" eh te stereotypy;)
Sajgon napisał/a:
Cindarella89 napisał/a:
szłam sobie w szpileczkach lansik
<ślini się>
W szpileczkach na zawody? xD
Cindarella89 napisał/a:
Baa a czemu nie;p jak jest gorąco to czemu nie moge zarzucic mini i szpileczek:D poza ringiem jestem kobietą jak każda inna;)
Pimpek35 napisał/a:
Ty nie pisz takich rzeczy temu 13 letniemu erotomanowi... Zobacz jak sie slini na szpile, a co dopiero na miniówke. To tak dla bezpieczenstwa warto czasem nie uwzgledniac kilku rzeczy :D
stilian napisał/a:
a gdzie to byłaś na tych zawodach jak można wiedzieć? Bo ostatnio widziałem jedną taką fighterke w szpilkach
Sajgon napisał/a:
Cindarella89 napisał/a:
jak jest gorąco to czemu nie moge zarzucic mini i szpileczek:D
Ależ ja nie miałem nic przeciwko ;D
Uważam, że to słuszne posunięcie z Twojej strony ^^
Pimpek35 napisał/a:
Ty nie pisz takich rzeczy temu 13 letniemu erotomanowi...
Cicho
Pimpek35 napisał/a:
Zobacz jak sie slini na szpile, a co dopiero na miniówke.
Chociaż od razu wiadomo, że pedał nie jestem xD
Pimpek35 napisał/a:
To tak dla bezpieczenstwa warto czasem nie uwzgledniac kilku rzeczy :D
Ależ spokojnie Pimpku, nie zjem Ci koleżanki A tak w ogóle to Pimpku znów próbujesz odbić mi la...koleżankę ( ) Zawsze jak sobie miło gadam z jakąś panią na forum to Pimpek przyłazi i mi psuje cały klimat
xD
Pimpek35 napisał/a:
Coo? No teraz to mnie zagiales? Ja probuje odbic kolezanke?? Przewrazliwiony jestes. To jest forum człowieku! :P
Ja nie psuje klimatu tylko sprowadzam Cie na ziemie ;)
i piękne zakończenie xD
Konan napisał/a:
"Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta" xD cześć Cindarella89 jestem Norbert :P