Wysłany: 2010-11-16, 15:39 Akademia Sarmatia - najlepszy rekord w Polsce wg Sherdoga
Najnowsze zestawienie najpopularniejszego serwisu MMA na świecie - Sherdog.com dotyczące wyników poszczególnych teamów w rywalizacji zawodowej uwzględniło Akademię Sarmatia Gdańsk z najlepszym wynikiem wśród polskich zespołów. Otrzymaliśmy rating 0.85.
http://www.sherdog.com/st...inrecords_ratio
Oczywiscie cała ta statystyka to wyliczanki na papierze, do tego nieuwzględniająca wszystkich walk (tak naprawdę nasz rating jest trochę niższy i wynosi 0.82, choć to i tak wiecej niż innych polskich klubów - przynajmniej wg danych sherdoga). I tak naprawdę to nie ma się czym chwalić, tym niemniej jest to miły szczególik.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-11-16, 20:41
Oj, bez skromności ja tu proszę. 27 miejsce w klasyfikacji światowej (a 10 punktowo) to wynik po prostu zajebisty (a do tego kraj rozsławiacie;)) i nie mamy o czym mówić - piwo za wasze zdrowie!
Oczywiście graty dla ciebie i tych co nabili tą statystykę
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
nie ma to jak skromność... Najlepsi w Polsce a mówią że to tylko statystyki:P Gratulacje i dalszych sukcesów.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-11-18, 19:03
A mnie zaciekawił team, który wylądował o oczko pod wami.
Ich cyferki rzucają się w oczy. Niestety za wiele się dowiedzieć nie da, bo wujek Google odpowiada mi po portugalskiemu a tu u mnie już nie halo.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski