Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Angels of Fire VI Redemption
Autor Wiadomość
Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-11-08, 17:29   Angels of Fire VI Redemption

Data : 21.11.2009
Godzina 16.00
Miejsce : Hala "Chemik", al.Kobylińskiego 25, 09-400 Płock

MMA:
Pro (2x5 min):
Sławomir Kołtunowicz (Radomski Klub Taekwondo) vs Nilson Pereira (Budokan Berlin)
Łukasz Sajewski (Akademia Sarmatia Gdańsk) vs Piotr Kurowski (Okniński MMA Warszawa)
Krzysztof Piechota (Akademia Sarmatia Gdańsk) vs Michał Gaweł (Change Gym Kraków)
Przemysław Zbiciak (Arrachion MMA Olsztyn) vs Dariusz Majewski (Radomski Klub Taekwondo)
Damian Zdanikowski (Okniński MMA Warszawa) vs Jakub Majoch (Change Gym Kraków)
Semipro (2x3 min):
Tomasz Unger (Akademia Sarmatia Gdańsk) vs Tomasz Stefaniak (Dragon Sochaczew) Adam Okniński (Okniński MMA Warszawa) vs Marcin Kłopotowski (Masakra Team)

Kickboxing (K-1 rules):

Walka o tytuł Zawodowego Mistrza Świata WKA (kick-boxing K-1 Rules)
Łukasz Rajewski (Rajewski Team ) vs Joghen Waegemans (Bulls Gym Belgia)
Rafał Petertl (Gym Fight Wrocław) vs TBA (Czechy)
Robert Rajewski (Rajewski Team) vs Damian Krawczyk (Change Gym Kraków)
Michał "Matrix" Królik (PACO Katowice) vs TBA (Czechy)
Łukasz "Bum-Bum" Pławecki (Halny Nowy Sącz) vs TBA (Czechy)
Mateusz Rajewski (Rajewski Team) vs TBA (Czechy)

Turniej do 75 kg:
Łukasz Szulc (Czerwony Smok Poznań) vs Tomasz Kowalski (Palestra Warszawa)
Rafał Dudek (Halny Nowy Sącz) vs Przemysław Zygmuntowicz (Arrachion Olsztyn)

Bartosz Malinowski (Rajewski Team) vs TBA (Czechy)
Sebastian Rajewski (Rajewski Team) vs TBA (Czechy)
Klaudia Pawicka (Rajewski Team) vs TBA
Karolina Kosiacka (UKS Wyszogród) vs Izabela Rajewska (Rajewski Team)
Arman Amirian (Rajewski Team) vs Szymon Wachaczyk (UKS Wyszogród)
Kamil Zapotoczny (Rajewski Team) vs TBA
www.youtube.com/AkademiaSarmatia
Ostatnio zmieniony przez Boruta 2009-11-18, 00:52, w całości zmieniany 4 razy  

Sajgon 

Wysłany: 2009-11-08, 17:33   

Czy wstęp jest płatny?
Chetnie na to pojde :-D

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-11-08, 17:42   

tak

Sajgon 

Wysłany: 2009-11-08, 23:20   

A ile?
I gdzie mozna kupic bilety?

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-11-13, 14:30   

MMA w telewizji publicznej na żywo!
21 listopada po raz pierwszy w historii telewizja publiczna w Polsce puści w ogólnopolskiej transmiji na żywo dwie walki MMA. Będą to pojedynki Łukasza Sajewskiego (Akademia Sarmatia Gdańsk) z Piotrem Kurowskim (Okniński MMA Warszawa), oraz Nilsona Pereiry (Budokan Berlin) ze Sławomirem Kołtunowiczem (Radomski Klub Taekwondo), które będą miały miejsce na gali Angels of Fire VI w Płocku. Zostaną zaprezentowane po godzinie 22.00 na kanale TVP Sport.
Jeśli zakończą się szybko jest możliwa retransmija wcześniejszych , gdyż TVP zgodziła się na MMA dopiero po 22. Także w powtórkach gali ma być więcej walk MMA, ale także z uwzględnieniem terminu po godzinie 22.00.

Komaro 

Wysłany: 2009-11-13, 15:00   

Boruta napisał/a:
Obrazek
MMA w telewizji publicznej na żywo!
21 listopada po raz pierwszy w historii telewizja publiczna w Polsce puści w ogólnopolskiej transmiji na żywo dwie walki MMA. Będą to pojedynki Łukasza Sajewskiego (Akademia Sarmatia Gdańsk) z Piotrem Kurowskim (Okniński MMA Warszawa), oraz Nilsona Pereiry (Budokan Berlin) ze Sławomirem Kołtunowiczem (Radomski Klub Taekwondo), które będą miały miejsce na gali Angels of Fire VI w Płocku. Zostaną zaprezentowane po godzinie 22.00 na kanale TVP Sport.
Jeśli zakończą się szybko jest możliwa retransmija wcześniejszych , gdyż TVP zgodziła się na MMA dopiero po 22. Także w powtórkach gali ma być więcej walk MMA, ale także z uwzględnieniem terminu po godzinie 22.00.

Czyli na TVP Sport a nie regionalnym? Kto będzie komentatorem?

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-11-13, 15:39   

Tak jak pisze. Kto będzie komentatorem, nie wiem.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-11-16, 15:59   

Małe zmiany.

Komaro 

Wysłany: 2009-11-16, 16:25   

Boruta napisał/a:
Małe zmiany.

Ja już mam nastawione nagrywanie więc się nie martwię :mrgreen:

Batman 

Wysłany: 2009-11-16, 19:51   

Będzie można obejrzeć to gdzieś na necie?

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-11-18, 00:51   

Tak, na Perfekt-Tv ale w trochę czasu po gali.
Przeciwnikiem Tomka Ungera bedzie Tomasz Stefaniak (Dragon Sochaczew). Jest to o tyle ciekawe, że obydwaj zwyciężyli w kategori -76 kg na ostatniej Lidze Shooto, z tym, ze Unger w seniorach, zaś Stefaniak w juniorach. Pamietając jednak, że tacy juniorzy jak Sajewski, czy Held wielokrotnie wygrywali z seniorami, zapowiada się wg mnie dobra walka.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-11-22, 19:35   

Po gali. Krótko, bo dopiero do chaty wróciłem. Z racji zajmowania się swoimi zawodnikami i kwestiami oregasnizacyjnymi nie widziałem wszystkich walk, więc napisze o niektórych.
Najpierw nasi. Tomek Unger ładnie zawalczył z Tomkiem Stefaniakiem. Łukasz Sajewski zdominował Piotra Kurowskiego. Brawa dla Piotra, który był pierwszym przeciwnikiem, jaki na zawodowym ringu przetrwał z Łukaszem cały dystans. A biorąc pod uwage siłę g&p łukasza to nie byle co. Krzysiek Piechota podobnie zdominował Michała Gawła. Podobac się mogły w jego wykonaniu min rzuty.
W walce miedzynarodowej takze mielismy piekny rzut. Harai o'goshi rzadko sie bez gi wykonuje. A Nilson z powodzeniem go stosuje. Pechowo Kołtunowicz podparł sie ręka, a ta jak to często bywa w takich przypadkach nie wytrzymała. Wygladało to paskudnie, ale na szczęście tylko kość ze stawu wyskoczyła.
Nilson po walce pojechał z nami do Gdańska, gdzie poprowadził treningi w Akademii Sarmatia. Dziekujemy!
Z innych walk.
Darek Majewski pokonał przed czasem Przemka Zbiciaka, który w drugiej rundzie już "pływał". Adam Okniński kontrolujacy przez większośc czasu przebieg walki uległ jednak przez balachę Mateuszowi Teodorczykowi.

Komaro 

Wysłany: 2009-11-22, 19:51   

Boruta napisał/a:
Po gali. Krótko, bo dopiero do chaty wróciłem. Z racji zajmowania się swoimi zawodnikami i kwestiami oregasnizacyjnymi nie widziałem wszystkich walk, więc napisze o niektórych.
Najpierw nasi. Tomek Unger ładnie zawalczył z Tomkiem Stefaniakiem. Łukasz Sajewski zdominował Piotra Kurowskiego. Brawa dla Piotra, który był pierwszym przeciwnikiem, jaki na zawodowym ringu przetrwał z Łukaszem cały dystans. A biorąc pod uwage siłę g&p łukasza to nie byle co. Krzysiek Piechota podobnie zdominował Michała Gawła. Podobac się mogły w jego wykonaniu min rzuty.
W walce miedzynarodowej takze mielismy piekny rzut. Harai o'goshi rzadko sie bez gi wykonuje. A Nilson z powodzeniem go stosuje. Pechowo Kołtunowicz podparł sie ręka, a ta jak to często bywa w takich przypadkach nie wytrzymała. Wygladało to paskudnie, ale na szczęście tylko kość ze stawu wyskoczyła.
Nilson po walce pojechał z nami do Gdańska, gdzie poprowadził treningi w Akademii Sarmatia. Dziekujemy!
Z innych walk.
Darek Majewski pokonał przed czasem Przemka Zbiciaka, który w drugiej rundzie już "pływał". Adam Okniński kontrolujacy przez większośc czasu przebieg walki uległ jednak przez balachę Mateuszowi Teodorczykowi.

Boruta jakie były zasady walk MMA bo widziałem, że można było w parterze używać kolan, trochę zawiodłem się walką Łukasza miał tyle razy możliwość poddać przeciwnika a tego nie robią i decydował się na GNP.

HeadHunter 

Wysłany: 2009-11-22, 20:15   

Ogolnie bylo ladnie ;-)

gopher

Wysłany: 2009-11-22, 22:46   

KomarGrchw napisał/a:
Boruta jakie były zasady walk MMA bo widziałem, że można było w parterze używać kolan, trochę zawiodłem się walką Łukasza miał tyle razy możliwość poddać przeciwnika a tego nie robią i decydował się na GNP.

mysle ze kto jak kto, ale Łukasz na pewno dazyl do tego by skonczyc przeciwnika -> nie zawsze jest sie w super formie zeby wszystko wychodzilo tak jak sie chce...

pozdro

Odpowiedz do tematu