[ Dodano: 2009-06-24, 20:28 ]
Jak się przejdę na chale koki też powinno coś pisać nie ??
[ Dodano: 2009-06-24, 20:47 ]
mma jest lepsze na ulice,ja poza tym trenowałem kung-fu i teraz boks więc myślę że bym se poradził.Dlatego proszę o uzasadnienie twojej rady.
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.
przy 3 oponentach raczej nic ci nie pomoże
a zresztą w jaki sposób byś wykorzystał MMA np. tak jak napisałeś przeciw trzem typkom?
Bo nie wyobrażam sobie że jednego gościa lejesz w parterze, a dwóch pozostałych co? Właśnie bardziej samym boksem byś coś zdziałał, a mma to sie możesz bawic 1vs1
Niczym by nie zdziałał. Z kilkoma ma się szanse, gdy spełnione są trzy warunki: przeciwnicy nie umieją współdziałać, jest się od nich dużo lepszym i ma się szczęście. To co sie ćwiczy ma tu drugorzędne znaczenie (byleby było to coś skutecznego).
Jednego lejesz szybko sprawnie i efektywnie a reszta się dyga i cie nie zleje bo to tak się najczęściej odbywa no chyba że się trafi na niezłych kozków noto wtedy szybko jeden potem drugi i na koniec trzeci i tak dale.Już nieraz widziałem takie akcje raz nawet 17 na 1 dwóch dostało w*****ol że aż miło było popatrzeć a reszta pitła ten drugi terz widziałem ale koleś też był obity ale ich zlał.
Powyżej opowiedziałem jak to było.Dwa cepy na ryj poprawka z kolanka jeden i drugi a reszta zwątpiła i ta 17 to niebyli jacyś fighterzy tylko moja klasa rok temu i jeden koleś rok starszy ale on umiał się lać bo często to robi na ulicy.A ja bardzo rzadko oglądam filmy ze stigalem.
Pokonal 17, ktorzy tylko sie na niego patrzeli i poszli pewnie :D wlasnie w taki sposob mogl ich "sklepac". Smiesznym jest to co tutaj piszesz.
No, ja chyba nigdy filmu ze "stigalem" nie widzialem...
Czasem sie slyszy, ze gosc wklepal 2-3 typom i wtedy mozna mowic o ogromnym szczesciu, tego ktory wyszedl calo z opresji, a ty wylatujesz nam tutaj z 17 vs 1...
I uzywaj znakow interpunkcyjnych, wczesniej koncz tez zdania bo za cholere nie potrafie zrozumiec tego co napisales wczesniej...
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-06-25, 10:20
Kolega chyba jeszcze nie doszedł do tego, że kity w stylu "17vs.1" to nie na FC
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
tyle że jak się leje moją klasę to nie trzeba być żadnym fighterem, bo jeden szybko dostaje aż mu krew poleci a reszta spiernicza.A 2 a nawet 3 na jeden to da się.Ja nie mówię że ci kolesie byli super bo jak dla mnie to tak średnio się lali.A wracając do tych 17 to lamy jakich świat na oczy nie widział(oni chyba pierwszy raz w życiu się bili).
Nawet jakby sie na niego polozyli wszyscy :D i taka jest prawda. Moze powoli zacznij ja sobie uswiadamiac, zanim komukolwiek jeszcze zaszkodzisz, bo chyba tylko to robisz piszac brednie.
Dobra niech wam będzie, ale da się tak bo sam widziałem.Poza tym żeby go obskoczyli albo przygnietli to by musieli się odważyć a nie czekać aż ze 2 dostanie a później spierniczać żeby samemu nie zebrać.