Widziałem koło mojej szkoły.Macie prawo mi nie wierzyć bo sam bym nie uwierzył jak bym coś takiego usłyszał.To powiecie mi co najlepiej trenować??Boruta mówi że najlepiej jak bym zaczął od BJJ, ale ja się jeszcze pytam co BJJ, JJ, mma czy street boxing.
Sluchaj. To on w koncu pokonal tych 17 czy tylko 2 a reszta uciekla? Jak mogl sklepac 17 skoro dotknal tylko 2? Pewnie te 2 to sieroty byly i na tym sie skonczylo... Ja moge powiedziec, ze codziennie pokonuje tych. ktorzy spojrza sie na mnie i pojda dalej :D
Tyle że tamci chcieli się lać a ci co się na ciebie gapią na ulicy to się nie chcą.kapujesz o co chodzi??A i powiecie mi w końcu co najlepiej trenować w nastawieniu n skuteczną obrone poprzez atak.
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 49 Skąd: GDA
Wysłany: 2009-06-26, 20:10
najlepiej trenować to co cię najbardziej jara, chyba ze nie masz do tego dostępu, to wtedy idziesz do najlepszego klubu w mieście i ćwiczysz co jest :)
Ja właśnie pytam co będzie najlepsze i czy ten street boxing jest dobry bo bym se potrenował boruta napisał że jest to KB na przyzwoitym poziomie i chwyty na średnim.Ja chciał bym dowiedzieć się coś więcej i od innych żeby mieć porównanie i wiedzieć na czym stoję.
[ Dodano: 2009-06-26, 21:19 ]
wcześniej są linki więc luknij to sam ocenisz.
Czyli chcieli sie bic ale poszli? Zdarzyla mi sie sytuacja, ze podeszlo 10 gosci i ewidentnie chcieli dym robic, w koncu stwierdzili, ze nie beda mnie bic i poszli (do tego jeszcze trzymali mojego kolege). Moge wtedy powiedziec, ze ich pokonalem? Nie rob cyrku gosciu...
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-06-27, 08:49
Fighter1994 napisał/a:
bo bym se potrenował
Skoro byś "se" to potrenował to rusz du*e na trening i zacznij ćwiczyć.
Fighter1994 napisał/a:
czy ten street boxing jest dobry
Jak będziesz potrafił go umiejętnie wykorzystać w walce to będzie dobry.
Fighter1994 napisał/a:
wiedzieć na czym stoję.
O ile się nie mylę stoisz na ziemi
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Chce wiedzieć czy warto trenować ten street boxing czy nie.Proszę o sensowne odpowiedzi najlepiej z uzasadnieniem,a i śpieszyć się z nimi nie musicie ale tak żebyście się wyrobili do końca wakacji.
michal_5_fcb napisał/a:
Skoro byś "se" to potrenował to rusz du*e na trening i zacznij ćwiczyć.
Ja już trenuje boks jak byś doczytał się i nie chce przerywać tego jeśli to sensu by nie miał.
Bo ruszyć cztery litery żeby iść na trening to dla mnie nie problem.
OK
To w takim razie moja opinia :
Ten klub jest dobry z filmiku widać że na wyokim poziomie kick-boxing... Ale czy Uliczne to ja nie wiem... chyba że to nawyk tych co pokazują. Bo tam to ty musisz atakowac a nie czekac na kogoś a oni się cofają
Gosciu, uzyskales juz wyczerpujace odpowiedzi na ten temat i nie rozumiem po co jeszcze prowadzisz dyskusje. Wszystko tutaj masz i wystarczy zebrac to w calosc i sprobowac zrozumiec bo widze, ze ciezko to Tobie przychodzi.
Wszystko warto, ale masz do dyspozycji lepszą sekcję. No chyba, że jara Cię klasyczny sportowy kickboxing w lekkim kontakcie, bo takie właśnie zawody są na tym filmiku.