Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-02-15, 18:11 CRO COP OPUSZCZA UFC. REAKCJE ZAWODNIKÓW
Po opublikowaniu informacji ze Mirko”Cro Cop” Filipovic ma opuścić UFC by wróćić do Japonii i walczyć w nowej organizacji DREAM, niektórzy ex-zawodnicy UFC wyrazili swoje opinie na ten temat:
Kevin Randelemen- Pomyślałem, że zrobił dobrze. Nie walczyłem w UFC i nie ma to dla mnie znaczenie gdzie kto bedzie walczył. Wielu ludzi nie wierzy w niego ale on jest dobry i nawet jest na takim poziomie by wygrywać w UFC. Nie bedę tego oceniał czy postąpił słusznie czy nie ale nie jestem tym zaskoczony.
Mark Coleman- To był jego wybór, przeszedł do UFC, niestety sobie tam nie poradził i musi je opuścić. Jestem zaskoczony ale teraz musi żyć chwilą i czekać na coś sensownego.
Bas Rutten- Czuje sie źle słysząc, że opuścił UFC, chciałem go tam jeszcze zobaczyć. W Japonii Cro Cop nie bedzie tym samym fighterem, dlatego nie moge zrozumieć dlaczego zdecydował sie na zmiane organizacji.
Renato "Babalu" Sobral- Dobrze dla Cro Copa, nie miał wystarczającego doświadczenia w UFC, dlatego jest do dobry moment żeby zacząc w nowej organizacji. Przecież to dobry fighter.
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-02-15, 20:51
Moim zdaniem pachnie tu kasą bo z tego co się orientuje to mało w UFC nie zarabiał i moze chodzi tu o sprawy finansowe, albo coś związanego z menedżerami.Nie wiem tak tylko podejrzewam.Jednak nic nie wiem o tej federacji DREAM ma ktoś o niej jakieś info. kto w niej walczy itp?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"