Wysłany: 2008-02-16, 20:58 EliteXC Street Certificed - Kimbo vs Tank !!!
Znany z ulicznych walk, bożyszcze internetowych kozaków Kimbo Slice juz jakis czas temu wbil sie mocnym ciosem na salony mma, Dzisiaj w nocy ma szanse umocnić swoja renomę profi fightera w walce z Tankiem Abbottem. Zapowiada sie ciekawe widowisko Kimbo lubował sie w ustawianych ulicznych walkach a Tank chełbi się tym ze swoj styl wypracował obijając buzie innych dżentelmenów w barach na Huntington Beach w Kalifornii. A wiec możemy się spodziewać mocnej walki na wyniszczenie.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-02-17, 08:43
Nawet podobni tylko Kimbo jest czany i ma inną brode.A Tankowi rzeczywiscie brzuch zwisa Ja stwaiam na Kimbo bo jest chyba jednak lepszy, ale to morze być walka roku oni się przecież naprawde pozabijają.
P.S Morze być również tak "z dużej chmury mały deszcz"
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
no bardzo szybka walka Kimbo zrobił to co chcial a Tank zbytniego zagrozenia mu nie stwarzal ciekawe kto bedzie kolejnym przeciwnikiem Kimbo teraz by mogli dac kogos z gornej półki
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-02-17, 20:03
Kimbo walczył dobrze, ale już ten wygląd Tanka mi nie pasował widać, ze to chłopiec do bicia.Kimbo zrobił co chciał z nim.Moim zdaniem Tank to dobry kandydat na następnego przeciwnika Popka.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Co prawda TANK to juz emeryt, ale jakiś staż w klatce miał, dlatego powinien wytrzymac troche wiecej.
Dla mnie KIMBO jest b. dobry, szczególnie zaimponował mi jako "streetfighter". Ale i tak póki co, Fedor by go zmasakrował :P