Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Fedor Emelianenko kończy z M-1 i zmierza do UFC?
Autor Wiadomość
Tycho
Administrator

Wysłany: 2008-03-07, 10:13   Fedor Emelianenko kończy z M-1 i zmierza do UFC?

Oto co do powiedział menager Fedora Apy Echteld:

Fedor niedługo będzie wolnym agentem. Jesteśmy otwarci na dyskusję z UFC. Jeśli każdy będzie skłonny pójść na małe ustępstwa to jest coś nad czym mamy pracować. Jest szansa aby do tego doszło

Natychmiastowa reakcja Dany White:

Ludzie myślą że on jest najlepszy - ja uważam że nie jest nawet blisko. Ale jeśli jakoś jest to możliwe, to sprawie że dojdzie do tego (Randy vs. Fedor). Lubię Randyego, myślę że to jest dobry człowiek. Mimo wszystkiego przez co przeszliśmy, zatrudniłby Fedora i zrobił wszystko aby ściągnąć Randyego do Octagonu. Zrobię wszystko ponieważ to jest świetna walka i ponieważ wiem że Randy zmiażdży Fedora

Autor: defthomas @ mmarocks.pl

Hellnoise 

Wysłany: 2008-03-07, 13:21   

Weźcie mnie nie osłabiajcie, Randy dostanie sromotny łomot od Fedora, to chyba oczywiste.
A wkręcanie ludziom bredni o tym że niby Couture jest najlepszy to oczywisty chwyt marketingowy Dany, aby zarobić więcej kasy na tej walce.

Zresztą o tym że Randy jest najlepszy na świecie wierzy chyba, oprócz jego fanów, tylko Dana White i zapatrzeni w Coutura Amerykanie, którzy widzieli najwyżej jedną walkę Fedora, a resztę słyszeli o nim od ludzi Whita...

Dla mnie w pojedynku Couture vs Emelianeko, zwycięzcą zostanie Fedor.

KaMaSx 

Wysłany: 2008-03-07, 15:48   

no tego bym nie byl taki pewien, wydaje mi sie ze walke by wygral Couture, napewno by mial ciezko, ale by raczej wygral

Odpowiedz do tematu