Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Josh Barnett - wywiad 11.2007
Autor Wiadomość
MasterKill 
Były moderator:P

Wysłany: 2007-11-19, 18:20   Josh Barnett - wywiad 11.2007

Josh Barnett - wywiad 11.2007

Josh Barnett jest czołowym zawodnikiem wagi ciężkiej w MMA, zaczął pauzować odkąd rozwiązano Pride. Wielu fanów MMA chce go zobaczyć w konfrontacji z innymi zawodnikami wagi ciężkiej, nie bedzie to jednak możliwe dopóki Josh nie znajdzie domu. Wiec o co chodzi, kto zlozyl mu oferty i co robił odkąd ostanio widzieliśmy go w ringu? Barnett odpowiada na te pytania jak i odnosi się do sytuacji Randy Couture/UFC, mowi także o innych sprawach. Zawsze rozrywkowy, mimo, ze zmaga sie z grypą trzyma się go stale dobry humor.

LC: Tu Luis Cruz, rozmawiam z Joshem "Zabójcą o twarzy dziecka" Barnettem topowym zawodnikiem wagi ciezkiej. Josh jak sie czujesz i co robiles dotychczas?

JB: Pomagałem w treningu i siedzialem w narozniku wielu zawodników i najwyrazniej podczas tego jakos zlapalem grype.

LC: To niedobrze. EliteXC i M-1 slusznie wydaja się być realnym zagrozeniem dla UFC, czy zlozyli Ci jakies propozycje? Czy ktoras Cie zainteresowała?
joshbarnett.jpg
JB: Dostalem wiele ofert, każda z nich w pewien sposob mnie zainteresowała, czasami tym aspektem byli przeciwnicy, czasami pieniadze, ale narazie jeszcze nic nie podpisalem, czekam na ta wlasciwa.
LC: Co myślisz o działalności Marka Kubana w MMA? Wydaje się być normalnym przyjaznym dla fanów gościem.

JB:
Bardzo dobrze mi się rozmawialo z Markiem podczas naszego pierwszego spotkania, wydaje się wiedzieć co robi, ze swoim talentem. Podczas pierwszej gali jaka zorganizowali wykonali swietną robotę lokując nas w szatniach tak ja to powinno być. Mysle, ze jesli utrzyma poziom jaki nam zaprezetowal to bedzie to bardzo dobre dla niego. Nie wiem jak daleko chce sie posunac ale moze osiagnac bardzo dobre wyniki.

LC: Wiesz może gdzie, kiedy i z kim bedziesz walczyl w najblizszym czasie?

JB: Moja nastepna walka bedzie w grudniu w Japoni. Bedzie to walka prowrestlerska dla IGF i walka wrestlerska w, rownież w Japonii dla Pancrase 22 grudnia.

LC: Wielu fanów MMA uważa, że są dwie osoby, które mogą zagrozić Fedorowi: Randy Couture i wlasnie Ty. Wielu ludzi uważa, ze do waszego starcia powinno doiść już w Pride, zamiast np walki Fedora z Zuluninho czy myslisz, ze teraz jest dobra okazja na doprowadzenie do tych walk majac na uwadze sprawe z kontraktem Radyego z UFC?

JB:
Mysle, ze do walki Randyego z Fedorem nie dojdzie dopoki w UFC wszystko sie nie wyjasni. Jezeli chodzi o mnie to dla mnie aktualnie wazniejsze jest znalezć nowy dobry dom niz walczyc z Fedorem.

LC:
Szybko o Randym: co myslisz o tym wszytskim co sie dookoła niego teraz dzieje? Bazujac na tym co wiesz czy mozesz powiedziec kto jest temu winny: Randy czy UFC?

JB: Z mojego doswiadczenie oddnosnie intersow z UFC, jestem sklonny uwiezyc Randyemu. Pamietam jak traktowali mnie i moich ludzi kiedy walczylem dla nich. Z Randym to jest jest wieloletnia historia, wiec zalezy mu na tym aby szybko to zalatwic.

LC:
Myslisz, ze jaki przebieg mialaby walka miedzy Fedorem a Randym?

JB: Widze to jako pojedynek na teksanskie pasy wygrany przez Randyego, po czym wpadaja Nikita Koloff i Nikolai Volkoff wpadaj, tluka Randyego i dusza go pasami ale Sgt. Slaughter i Hacksaw Jim Duggan przychodza mu z pomoca.

LC:
(smieje sie) Co myslisz o rewanzu miedzy Tobą a Randym?

JB: Mysle, ze to przykuje uwage i usadzi w miejscach (publicznosc). Zapadnie cisza, wtedy ja zastosuje na nim niemiecki suplex i trzasne go krzeslem. Naprawde jestem ciekaw jak to sie potoczyloby. On mowi, ze jest teraz w lepszej formie niz kiedykolwiek i wyzywa do walki Fedora, ale zauwaz, ze nie wyzywa mnie do walki aby pomscic swoja porazke.

LC: Czy jest jeszcze kto z kim chcialbys sie zmierzyc zanim zakonczysz kariere?

JB:
Alexander Karelin.

LC: Ciekawy wybór. Jak dlugo widzisz siebie walczacego dopoki skonczysz z tym sportem, sa jakies ramy czasowe?

JB: Kto wie? Mam nadziej, ze bede mogl kontunuowac kariere nie dlatego, ze musze ale dlatego, ze chce.

LC:
Co z Twoja kariera pro-wrestlingowa? Zamierzasz to jeszcze pociagnac przez chwile?

JB: Tak dlugo jak moje ciało to wytrzyma.

LC: Jaka jest Twoja opinia o dzisiejszej scenie pro-wrestlerskiej w Stanch i za oceanem?

JB: Nie ogladam tego w USA wiec trudno mi cokolwiek powiedziec, ale w Japoni mialo kilka powiewów w ciagu ostanich 5 lat. Mam nadziej, ze dzieki IGF bede mógl wnieść troche wiecej zainteresowania na Japonskiej scenie przywracajac powagi i intensywnosci jaka została utracona.

LC:
Czy jestes zainteresowany Hollywood tak jak Randy?

JB:
Nigdy nie myslalem ale ostatecznie moglbym sprobowac. Ale pamietam gdzie zarobilem moje pieniadze, dewastujac tam twarze.

LC: Jest duzo pieniedzy w Hollywood. Daj mi swoja szybka opinie o nastepujacych kolesiach. Pierwszy Wanderlei Silva?

JB: Bardzo spiety.

LC: Szybko, jakie sa Twoje przewidywania odnosnie walki Wanda z Chuckiem?

JB:
KO przez bładzącego sierpa.

LC: Tim Sylvia.

JB:
Wykrecone dziecko (Baby Huey).

LC:
Andrei Arlovski?

JB:
Wampir z brazylijskiego serialu (opery mydlanej).

LC: (smieje sie) Mirco Cro Cop, moze byc czy zmienic?

JB:
W naglym upadku ale mysle, ze jeszcze jest w tym biznesie.

LC: Rashad Evans.

JB: Podwojna akrobacja Cuby Goodinga.

LC: (smieje sie) Houston Alexander.

JB:
Dziecko-Mozgowiec z X-Menow.

LC: Jestes na fali. Brock Lesnar.

JB: Brock Kraksa!

LC:
Dana White

JB:
Cierpi na manie wielkosci.

LC: Teraz kategoria "ulubione". Film wszechczasow.

JB:
Blade Runner.

LC: Jedzenie.

JB: BBQ.

LC: TV Show.

JB: Cowboy Bebop

LC:
Music band?

JB:
Bolt Thrower.

LC:
Walka MMA (nie Twoja)?

JB: Gary Albright vs. Nobuhiko Takada

LC:
A teraz "poznajmy Josha", pytania nie zwiazane z MMA. Jaki byl najszczesliwszy moment w Twoim zyciu?

JB:
Malo rzeczy w moim zyciu jest nie zwiazanych z MMA, ale odpowiadajac na Twoje pytanie to bylo to majsterkowanie przy samochodzie z moim ojcem.

LC:
Zanim puszcze Cie wolno powiedz czy sa jacys sponsorzy czy strony internetowe, o ktorych chcialbys wspomniec?

JB: Zawsze sprawdzajcie joshbarnett.tv - sa tam informacje o mnie o moich przyjaciolach i sponsorach jak Affliction Clothing, Lethalperformance.com, Room 101 Silver i scientificwrestling.com

LC:
Co jeszcze chcesz powiedziec swoim fanom przed swoim powrotem?

JB:
Wiem, ze wielu z niecerpliwoscia czeka na moj powrot ale obiecuje, ze bedzie warto jeszcze poczekac.

LC:
Dziekuje za odpowiedz na moje pytanie. Oczekujemy na Twoj wystep w ringu / klatce, kiedykolwiek to bedzie, trzymaj sie.

JB:
Nie słodz.

żródło www.mmaniacs.pl

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2007-11-20, 16:55   

Całego nie przeczytałem ,ale czy on walczył z Cro Cropem?
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

Odpowiedz do tematu