No to fakt Magda przegrała, ale na koniec nie podobało mi się jej zachowanie jak kopnęła Rosjankę po walce.
Ale za to walki K-1 były zajeb*** Marcin Różalski wygrał pierwszą walkę, lecz niestety doznał jakiejś kontuzji i nie mógł wystąpić w następnej i walczył rezerwowy zawodnik.
Pierwsza walka była Dmitri Bezus (Ukraina) vs. Wiesław Kwaśniewski wygrał ją Ukrainiec. Walka trwała 3 rundy plus runda extra. głosy sędziów to 2-1 dla Dimiri'ego
Druga walka to była Yong Soo Park (Korea) vs. Marcin Różalski oczywiście wygrana dla naszego zawodnika poprzez knockout. Koreaniec został tak skopany low kick'ami, że nie miał siły iść o własnych siłach, trenerzy go sprowadzali z ringu.
Trzecia walka Sergei Lascenko (Ukraina) vs. Noel Cadet (Francja) wygrał Ukrainiec
Kolejna walka to Mindaugas Sakalauskas (Litwa) vs. Zabit Samedov (Białoruś) Walka wygrana dla Białorusina. Walka rozstrzygnęła się w rundzie ekstra.
5 Walka Raul Catinas (Rumunia) vs. Przemysław Minkinia
6 walka to była Pacome Assi (Francja) vs. Michał Olas Walka była wygrana dla naszego zawodnika przez KO w drugiej rundzie.
W pół finale walczyli ze sobą Sergei Lascenko (Ukraina) vs. Dmitri Bezus (Ukraina) wygrał Sergej w pierwszej rundzie
Drugą walką półfinałową Zabit Samedov (Białoruś) vs. i teraz nie pamiętam bo miał walczyć Różal, ale kontuzja go wykluczyła i nie pamiętam zawodnika nie wiem czy nie był to Raul Catinas (Rumunia), ale pewności nie mam. W każdym razie w finale znalazł się Zabit.
Walka extra Nobert Balogh (Węgry) vs. Michał Głogowski walka zakończyła się w 2 rundzie wygrał Polak. Węgier przyjął kopnięcie na wątrobę i nagle uklęknął i nie miał siły stanąć dalej do walki.
Walka finałowa odbyła się pomiędzy Sergei Lascenko (Ukraina) vs. Zabit Samedov (Białoruś) Wygrana dla Zabit'a przez KO. Sergei został zabity;p low kick'ami.
Ogólnie jak dla mnie gala była bardzo dobra.
Za błędy przepraszam i jak coś to poprawiajcie mnie.
_________________ Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie - Bruce Lee
Różal miał walczyć z Lascenką, bo to było tak ustawione, żeby się z Zabitem spotkał w finale dopiero :)
szkoda że mnie nie było, trzeba będzie poczekać, mam nadzieje za niedługo poleci na eurosporcie
Sergej w finale i tak dzielnie walczył nawet gdy już ledwo stał i utykał na jednej nodze jak mu Zabit okopał piszczel. gala mega zaje****a :D szkoda tylko że rosjanka tak szybko załatwiła polkę ale za to zrobiła to pięknie ;)
Taką samą postawą wykazywał się Marek Piotrowski, gdy jeszcze walczył, nigdy się nie poddawał.
A co do walki to myślałem na początku, że Sergei wygra, ponieważ Zabit stoczył znacznie cięższe walki. A tutaj niespodzianka była wykazał Zabit wykazał się wielkim sercem wojownika.
_________________ Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie - Bruce Lee