Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
K-1 World GP 2009 w Polsce?!?! Marcin Różalski w turnieju!
Autor Wiadomość
Małyy 

Wysłany: 2009-05-23, 17:34   

właśnie moze ktos sie orientuje czy bedzie jakas transmisja?

Pimpek35 

Wysłany: 2009-05-23, 17:34   

Dupa, tez sie zastanawiam i mam nadzieje, ze jednak ktos sie szarpnie.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-05-24, 08:07   

Niestety Magda poległa - gnp w 1 rundzie. :-(
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

BroVar 

Wysłany: 2009-05-24, 10:35   

Moim zdaniem Rosjaninka ja zjadła, i należało jej sie zwycięstwo.

P.S
Gala naprawdę udana!

hansil 

Wysłany: 2009-05-24, 11:33   

No to fakt Magda przegrała, ale na koniec nie podobało mi się jej zachowanie jak kopnęła Rosjankę po walce.
Ale za to walki K-1 były zajeb*** Marcin Różalski wygrał pierwszą walkę, lecz niestety doznał jakiejś kontuzji i nie mógł wystąpić w następnej i walczył rezerwowy zawodnik.

Pierwsza walka była Dmitri Bezus (Ukraina) vs. Wiesław Kwaśniewski wygrał ją Ukrainiec. Walka trwała 3 rundy plus runda extra. głosy sędziów to 2-1 dla Dimiri'ego

Druga walka to była Yong Soo Park (Korea) vs. Marcin Różalski oczywiście wygrana dla naszego zawodnika poprzez knockout. Koreaniec został tak skopany low kick'ami, że nie miał siły iść o własnych siłach, trenerzy go sprowadzali z ringu.

Trzecia walka Sergei Lascenko (Ukraina) vs. Noel Cadet (Francja) wygrał Ukrainiec

Kolejna walka to Mindaugas Sakalauskas (Litwa) vs. Zabit Samedov (Białoruś) Walka wygrana dla Białorusina. Walka rozstrzygnęła się w rundzie ekstra.

5 Walka Raul Catinas (Rumunia) vs. Przemysław Minkinia

6 walka to była Pacome Assi (Francja) vs. Michał Olas Walka była wygrana dla naszego zawodnika przez KO w drugiej rundzie.

W pół finale walczyli ze sobą Sergei Lascenko (Ukraina) vs. Dmitri Bezus (Ukraina) wygrał Sergej w pierwszej rundzie
Drugą walką półfinałową Zabit Samedov (Białoruś) vs. i teraz nie pamiętam bo miał walczyć Różal, ale kontuzja go wykluczyła i nie pamiętam zawodnika nie wiem czy nie był to Raul Catinas (Rumunia), ale pewności nie mam. W każdym razie w finale znalazł się Zabit.

Walka extra Nobert Balogh (Węgry) vs. Michał Głogowski walka zakończyła się w 2 rundzie wygrał Polak. Węgier przyjął kopnięcie na wątrobę i nagle uklęknął i nie miał siły stanąć dalej do walki.

Walka finałowa odbyła się pomiędzy Sergei Lascenko (Ukraina) vs. Zabit Samedov (Białoruś) Wygrana dla Zabit'a przez KO. Sergei został zabity;p low kick'ami.
Ogólnie jak dla mnie gala była bardzo dobra.
Za błędy przepraszam i jak coś to poprawiajcie mnie.

stilian 

Wysłany: 2009-05-24, 14:02   

Różal miał walczyć z Lascenką, bo to było tak ustawione, żeby się z Zabitem spotkał w finale dopiero :)
szkoda że mnie nie było, trzeba będzie poczekać, mam nadzieje za niedługo poleci na eurosporcie

viszor 

Wysłany: 2009-05-24, 16:30   

Sergej w finale i tak dzielnie walczył nawet gdy już ledwo stał i utykał na jednej nodze jak mu Zabit okopał piszczel. gala mega zaje****a :D szkoda tylko że rosjanka tak szybko załatwiła polkę ale za to zrobiła to pięknie ;)

BroVar 

Wysłany: 2009-05-25, 15:48   

Sergej.. Ukraińcy jak zwykle cholernie twardzi, nie mógł walczyć ale się nie poddał.
Gdy już doszedł do finału miałem nadzieje ze skopie araba.

hansil 

Wysłany: 2009-05-25, 15:58   

Taką samą postawą wykazywał się Marek Piotrowski, gdy jeszcze walczył, nigdy się nie poddawał.
A co do walki to myślałem na początku, że Sergei wygra, ponieważ Zabit stoczył znacznie cięższe walki. A tutaj niespodzianka była wykazał Zabit wykazał się wielkim sercem wojownika.

viszor 

Wysłany: 2009-05-25, 20:22   

ja też właśnie miałem taką nadzieje BroVar dlatego tak darłem mordę w finale :-P :mrgreen:

[ Dodano: 2009-05-26, 12:22 ]
fotogaleria http://www.mmaction.pl/images/k1wgplodz/
podsumowanie http://mmaction.pl/news.php?readmore=909

Odpowiedz do tematu