Wysłany: 2009-04-22, 08:40 K-1 World GP 2009 w Polsce?!?! Marcin Różalski w turnieju!
Dnia 23 maja 2009r. (sobota), na Hali Sportowej w Łodzi ul. ks. Skorupki 21 o godz. 18.00 odbędzie się międzynarodowa gala K-1 WORLD GP 2009 IN POLAND – EUROPE GP FINAL, podczas którego miłośnicy sztuk walki będą mieli okazję ujrzeć w ringu renomowanych polskich i zagranicznych zawodników. Najlepsi zawodnicy K-1 wagi ciężkiej zmierzą się w światowym Grand Prix, którego zwycięzca weźmie udział w organizowanej przez japońską organizację K-1 gali K-1 World GP Final 16, która odbędzie się 26.9 w Seulu.
Od K-1 Max East Europe GP minął rok. Tym razem FEG powraca do naszego kraju. Będzie to o wiele bardziej prestiżowa impreza, gdyż będzie to oficjalne GP Europy WGP! Inną sprawą jest fakt, iż 16 maja w Amsterdamie odbędzie się gala Showtime, gdzie wystąpi większość najlepszych zawodników trenujących w Europie. W tej chwili w turnieju potwierdzony jest Marcin Różalski. Co do obsady, zapewne będziemy się dowiadywać na bieżąco. Organizatorem jest litewskie MMA Bushido. Na razie na oficjalnej stronie K-1 nie ma nic o tej gali.
W obsadzie walk na gali K-1 World GP 2009 in Poland szykują się wielkie niespodzianki
i atrakcje!
Polskich fanów K-1 zapewne najbardziej interesuje informacja, kto będzie reprezentował nasz kraj w turnieju Grand Prix. Pierwszym z Polaków, który stanie do walki w 8-mio osobowym turnieju wagi ciężkiej będzie – Marcin „Różal” Różalski, weteran polskiego K-1, najlepszy i najbardziej doświadczony polski zawodnik tej formuły.
W zeszłym roku zwycięzca z turnieju K-1 GP z Torwaru też miał startować w turnieju Final 16 i wyszedł z tego przysłowiowy 'chuj w torcie', więc nie liczył bym na to specjalnie :D
_________________ K-1 World Max 2003 & 2008 Champion
Hehe niedaleko mam do łodzi to się bujne tam i będę lookał co się dzieje.
Może będzie ciekawie, nigdy nie wiadomo przez rok można mieć całkiem niezły progress. Może będzie kilka ciekawych knockoutów:D:D
_________________ Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie - Bruce Lee
Wysłany: 2009-05-20, 20:56
Mam 3 bilety do sprzedania, an ta gale...ku[pilem dopiero co bileiki i sie okazalo ze mam robote na weekend z kumplem, to na mwuyjazd nie wypali;( ktos chce kupic ? piszcie wiadomosci ...odrazu mówie ze legnica i okolice wroclawia zeby nie bylo problemu z dstarczeniem biletku;)
_________________ "Prawdziwe zwycięstwo, to zwycięstwo nad sobą..."
Wysłany: 2009-05-23, 09:38
pytanie j.w
bo na polsacie sport nie ma chyba, że mam jakąś ruską gazetę :P
_________________ "Wstyd jest jako blizna na drzewie, nie znika, lecz powiększa się z czasem".
---------------------------------------------------
Każda sztuka walki jest skuteczna, jeżeli skutecznie wykorzystasz jej techniki.