No i o tym wlasnie pisze.Jaki sens ma szukanie walki z kims slabszym?Przeciez sam w wywiadzie opowiadal jak to tym powycieral ring,tamtego mial na granicy nokautu,a jeszcze inny sie wystraszyl i wymigal kontuzja.Jesli twierdzisz,ze nie chodzi o kase,to znaczy,ze Bazelak sie boi silnych,tak?Bo gdyby naprawde chcial zaistniec w mma,to bedac takim kilerem,za jakiego chce uchodzic,mierzyl by wyzej.
A te gadki o prywatnych porachunkach to w buty.Moda jakas.
P.S. Od lat interesuje sie psami i ich zachowaniami.Kiedy dochodzi do konfrontacji dwoch samcow i jeden wyraznie pokazuje,ze sie boi to ten drugi,jesli jest silny psychicznie,mocny,daje spokoj.Natomiast niepewny siebie krzykacz momo wszystko chce tego slabszego stlamsic,zeby wyrzucic z siebie caly stres i poczuc sie lepiej.
Widac ludzie maja podobnie.
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 58 Skąd: Tu i tam ;P
Wysłany: 2010-07-01, 11:39
Nie porównuję Bazelaka do Najmana.Najman to bokser...więc ćwicząc kilkanaście lat boks nagle nie stanie się dobrym zawodnikiem do MMA...chodzi mi tylko o to że ten cały "szum" i obrażanie przeciwnika do niczego nie prowadzi.Z tego co mi wiadomo Pudzian ma walczyć z Nastulą tylko walka przełożona...ale nie wiem może mam złe informacje.
_________________ Masz jakąś sprawę do mnie?-PW ;) /
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-07-01, 18:04
Z tego co czytam to pajac jakiś,zobaczymy jak mu pójdzie na gali.
Liczą się czyny bo to MMA!
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Pudzian we wrześniu na ksw 14, to wiadomo już dosyć dawno, ale z kim będzie walczył? Wie ktoś może? Jakieś plotki? Słyszałem, że ma z Nastulą, ale nie wydaje mi się to prawdziwym info :D
Sylvia ma teraz chyba złamaną noge czy ręke nie pamiętam. Myśle że po wyleczeniu jego celem nie będzie obijanie pionków pokroju Pudziana także wątpie w rewanż.
Sylvia ma teraz chyba złamaną noge czy ręke nie pamiętam. Myśle że po wyleczeniu jego celem nie będzie obijanie pionków pokroju Pudziana także wątpie w rewanż.
Ja również Gdzie Silva na polską galę? Haha Pudzianowski dla niego to żałosny przeciwnik i na pewno wyszedł na ring z Pudzianem bez większego przygotowania
Wysłany: 2010-07-16, 10:37
Cytat:
Zapowiadany niedawno debiut Kamila Bazelaka w zawodowym ringu MMA jednak nie dojdzie do skutku. W czwartek, 8 lipca zawodnik zerwał wcześniejsze ustalenia z organizatorami i wycofał się z udziału w walce, za powód podając kontuzję i wyższe oczekiwania finansowe.
„Powody decyzji Kamila Bazelaka nie są dla mnie do końca jasne. Do wczoraj byłem przekonany, że doszliśmy do porozumienia. Niemniej jednak, ten nieoczekiwany zwrot może wyjść nam na dobre, zważywszy na falę krytyki, jaką wywołała informacja o udziale Kamila w HFN 1 – stwierdził Marcin Orłowski, organizator gali. – „Od samego początku Gale Hussars’ miały być miejscem promocji młodych, utalentowanych zawodników. Fani podpowiedzieli nam, że Kamil Bazelak nie do końca pasuje to tej idei.”
Przypomnijmy, że debiut Kamila Bazelaka, miał być jego pierwszym krokiem do pojedynku z Mariuszem Pudzianowskim, którego od dawna krytykuje. Zamiast „Vanderlei” jednak, będziemy mieć okazję obejrzeć na gali Hussars’ Fight Night 1 prawdziwe „Młode Wilki” Polskiego MMA. W 5 pojedynkach zmierzą się zawodnicy, których średnia wieku nie przekracza 21 lat.
„Mamy w zanadrzu prawdziwe wschodzące gwiazdy sportów walki.” – mówi Łukasz Łapiński, odpowiedzialny za dobór zawodników na galę – „Być może teraz takie nazwiska jak Islam Bokov, czy Oskar Ślepowroński, wiele nie mówią publiczności. Są to jednak zawodnicy, którzy mają już na koncie sukcesy w amatorskim MMA na poziomie międzynarodowym. Jestem pewien, że całkiem niedługo, to o nich będzie mówiło całe środowisko MMA w Polsce.”
Kto zdąży zarezerwować bilet, na stronie http://www.hussarsfight.tk/, będzie miał okazję zobaczyć tych młodych gniewnych na własne oczy, w Siemiatyczach już 24 lipca 2010. Ci, dla których nie starczy biletów, będą mogli zobaczyć transmisję na żywo w Internecie. Na stronie organizatorów właśnie trwają testy platformy telewizyjnej.
Islam Bokov, czy Oskar Ślepowroński, wiele nie mówią publiczności. Są to jednak zawodnicy, którzy mają już na koncie sukcesy w amatorskim MMA na poziomie międzynarodowym.