Zainteresowałem się nim wcześniej, ale nie chciałem jeszcze zakładać tematu. Wcześniej, tzn. kiedy rzucał wyzwanie Pudzianowi, teraz robi to kolejny raz. A jakie jest Wasze zdanie na jego temat?
po mojemu też bardziej krzykacz. Chce sie wylansować na Pudzianie, mam nadzieje że sie na tą walke Pudzian nie zgodzi, bo jak sie zgodzi, to później bedzie następny i następny i jeszcze następny który będzie takie wyzwania rzucać i wyjdzie z tego tyle że na ringu bedą walczyć jakieś wyrośnięte typy bez umiejętności za to z szeroko otwierającą sie mordą. Ale fakt faktem, robi sobie dobrą promocje, bo pokrzyczy trochę w mediach i już z "anonimowego amatora" robi się "tym co chciał walczyć z Pudzianem"
W akcji go co prawda nie widzialem,ale patrzac na zdjecia,to te kopniecia nie napawaja optymizmem.Jesli w innych plaszczyznach ma podobna technike,to raczej kariery nie zrobi.
Ale tego "Vanderleia" to chyba na bierzmowaniu dostal?Przeciez to zwykle imie,tyle ze brazylijskie.Tak jakby zawodnik z Brazylii nazwal sie np.Felipe "Mieczyslaw" de Souza.
prosze was,kazdy kto go zna wie ze Bazelak to nie chlopiec do bicia! mial juz osiagniecia w sportach walki,o czym malo kto pewnie wie.Walczyc z Pudzianowskim chcial juz dawno,z tego co pametam to byl chyba 2007r. proponowal mu tez walke bez kamer itp.
Z Pudzianowskim...Bazelak na prawo i lewo opowiada,ze Pudzian to tchorz,nie ma serca do walki,nie umie walczyc i sie go boi.W takim razie po cholere sie upierac na walke z takim przeciwnikiem?To ma byc wojownik,co chce walczyc ze slabiakiem i tchorzem?Dodatkowo Pudzian,jak kazdy juz wie,nie jest mistrzem techniki.Wniosek taki,ze chodzi tylko i wylacznie o mamone.
Jak na razie,po przeczytaniu wywiadu z Bazelakiem,wyglada to tak - duzo przechwalek,a zero osiagniec(bo nie licze mistrzostwa Lodzi w karate sprzed kilkunastu lat).
Na marginesie - wie ktos z kim on w ogole ma walczyc na tej imprezie?
Za to kolega Gajowy ma ogromna wiedze o sportach walki,jak na podstawie zdjecia potrafi stwierdzic poprawnosc techniki,tylko czekac az na podstawie ścieżki dźwiękowej oceni techniki parterowe...Co do jego osiagniec w SW tez nie masz pojecia,wygrywal rowniez turnieje bokserskie jaki i kickboxerskie.
Co do mamony to juz ci pisalem ze chcial walczyc bez kamer i swiadkow, nwet za darmo mu proponowal. Bazelak ma od dawna konflikt z Pudzianem i to jeszcze na dlugo przed tym jak Pudzian wychodzil z kazdej lodówki...
Nie porównywajmy Najmana do Bazelaka.Pudzian to zaden zadownik,mial walczyc z Nastulą i co? Pudzian jest dobry z przeciwnikami ktorych moze zdominowac sila i nie maja wielkiego doswiadczenia.W walce z Japończykiem wyszly wszystkie jego braki,wystarczylo ze przetrwal 1 minute i Pudzian nie wiedzial co ma robc.Co to za zawodnik co swoja porażkę usprawiedliwia na siłę?Choroba,polamane nogi,żebra...jakims cudem przy spiewaniu mu to nie przeszkadzalo. Bazelak ma podobne warunki fizyczne do niego i nad nim Pudzian by nie dominowal swoja siła.