Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kamil Bazelak
Autor Wiadomość
przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2010-05-13, 16:37   Kamil Bazelak

Kamil Bazelak - strongman z jakimś tam zapleczem SW. Co o nim sądzicie, kolejny najmanopodobny krzykacz, czy może zawodnik z potencjałem?

STRONA OFICJALNA

ARTYKUŁ NA SPORTFAN.PL

TRENING MMA

Zainteresowałem się nim wcześniej, ale nie chciałem jeszcze zakładać tematu. Wcześniej, tzn. kiedy rzucał wyzwanie Pudzianowi, teraz robi to kolejny raz. A jakie jest Wasze zdanie na jego temat?

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2010-05-13, 17:40   

po mojemu to bardziej krzykacz , wcześniej o nim nic nie słyszałem i do tego bawi się w "WRESTLING" :lol:

Pimpek35 

Wysłany: 2010-05-13, 19:19   

Dosyć szybki. No i ogarnia kopnięcia... Ciężko się wypowiadać, pożyjemy zobaczymy :)

stilian 

Wysłany: 2010-05-13, 19:44   

po mojemu też bardziej krzykacz. Chce sie wylansować na Pudzianie, mam nadzieje że sie na tą walke Pudzian nie zgodzi, bo jak sie zgodzi, to później bedzie następny i następny i jeszcze następny który będzie takie wyzwania rzucać i wyjdzie z tego tyle że na ringu bedą walczyć jakieś wyrośnięte typy bez umiejętności za to z szeroko otwierającą sie mordą. Ale fakt faktem, robi sobie dobrą promocje, bo pokrzyczy trochę w mediach i już z "anonimowego amatora" robi się "tym co chciał walczyć z Pudzianem"

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-06-07, 13:30   

Wywiad z Kamilem: http://www.fight24.pl/wywiad-z-kamilem-bazelakiem/
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

dzikus 

Wysłany: 2010-06-07, 14:04   

Pudzianowski by z nim jednej rundy nie wytrzymał,czekam na jego debiut w mma

gajowy 

Wysłany: 2010-06-30, 10:56   

W akcji go co prawda nie widzialem,ale patrzac na zdjecia,to te kopniecia nie napawaja optymizmem.Jesli w innych plaszczyznach ma podobna technike,to raczej kariery nie zrobi.
Ale tego "Vanderleia" to chyba na bierzmowaniu dostal?Przeciez to zwykle imie,tyle ze brazylijskie.Tak jakby zawodnik z Brazylii nazwal sie np.Felipe "Mieczyslaw" de Souza.

stilian 

Wysłany: 2010-06-30, 13:09   

Chłopak udzielił jednego wywiadu i już się jarają wszyscy że każdego rozłoży. Poczekamy, niedługo jego debiut, ring zweryfikuje wszystko.

Sajgon 

Wysłany: 2010-06-30, 14:47   

stilian napisał/a:
Poczekamy, niedługo jego debiut, ring zweryfikuje wszystko.

Dokładnie.Na tej Hussars Night ma walczyć i zobaczymy jak sobie poradzi :->

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

gajowy 

Wysłany: 2010-06-30, 15:32   

Tylko wezcie pod uwage,ze jego walka ma tam byc glownym wydarzeniem wieczoru,wiec raczej sobie poradzi :-/ .Zobaczymy tylko w jakim stylu.

dzikus 

Wysłany: 2010-06-30, 20:56   

prosze was,kazdy kto go zna wie ze Bazelak to nie chlopiec do bicia! mial juz osiagniecia w sportach walki,o czym malo kto pewnie wie.Walczyc z Pudzianowskim chcial juz dawno,z tego co pametam to byl chyba 2007r. proponowal mu tez walke bez kamer itp.

gajowy 

Wysłany: 2010-07-01, 09:06   

Z Pudzianowskim...Bazelak na prawo i lewo opowiada,ze Pudzian to tchorz,nie ma serca do walki,nie umie walczyc i sie go boi.W takim razie po cholere sie upierac na walke z takim przeciwnikiem?To ma byc wojownik,co chce walczyc ze slabiakiem i tchorzem?Dodatkowo Pudzian,jak kazdy juz wie,nie jest mistrzem techniki.Wniosek taki,ze chodzi tylko i wylacznie o mamone.
Jak na razie,po przeczytaniu wywiadu z Bazelakiem,wyglada to tak - duzo przechwalek,a zero osiagniec(bo nie licze mistrzostwa Lodzi w karate sprzed kilkunastu lat).

Na marginesie - wie ktos z kim on w ogole ma walczyc na tej imprezie?

dzikus 

Wysłany: 2010-07-01, 09:30   

Za to kolega Gajowy ma ogromna wiedze o sportach walki,jak na podstawie zdjecia potrafi stwierdzic poprawnosc techniki,tylko czekac az na podstawie ścieżki dźwiękowej oceni techniki parterowe...Co do jego osiagniec w SW tez nie masz pojecia,wygrywal rowniez turnieje bokserskie jaki i kickboxerskie.
Co do mamony to juz ci pisalem ze chcial walczyc bez kamer i swiadkow, nwet za darmo mu proponowal. Bazelak ma od dawna konflikt z Pudzianem i to jeszcze na dlugo przed tym jak Pudzian wychodzil z kazdej lodówki...

Pakjer 

Wysłany: 2010-07-01, 09:37   

Najman też niejednokrotnie "obrażał" Pudzianowskiego przed kamerami,był pewien tego że wygra...ale wyszło inaczej.

dzikus 

Wysłany: 2010-07-01, 10:17   

Nie porównywajmy Najmana do Bazelaka.Pudzian to zaden zadownik,mial walczyc z Nastulą i co? Pudzian jest dobry z przeciwnikami ktorych moze zdominowac sila i nie maja wielkiego doswiadczenia.W walce z Japończykiem wyszly wszystkie jego braki,wystarczylo ze przetrwal 1 minute i Pudzian nie wiedzial co ma robc.Co to za zawodnik co swoja porażkę usprawiedliwia na siłę?Choroba,polamane nogi,żebra...jakims cudem przy spiewaniu mu to nie przeszkadzalo. Bazelak ma podobne warunki fizyczne do niego i nad nim Pudzian by nie dominowal swoja siła.

Odpowiedz do tematu