Chodzi Ci o Mameda? Widać było, że również był zaskoczony tą decyzją i chce tego rewanżu a z Santiago też przegrał i było to widać, minimalnie, ale jednak
Ja czytałem i powiem wam, że w przekrowjowej walce będzie to amatorka, ale na pewno będą walczyć głównie w stójce i ta walka mnie jakoś nie ciągnie specjalnie, chociaż pewnie rywalizacja między nimi będzie zacięta.
Kolejny freak show na KSW. Oby tylko nie bylo za niedługo tak, że zamiast ludzi którzy mają duże umiejętności, na KSW będą walczyć ludzie którzy dużo gadają.
W tym cyrku stawiam na Salete.
Ja również, i obstawiam tą walkę tak 55% dla Salety a 45% dla Najmana, ale jestem ciekaw jaka będzie walka wieczoru, bo Mammed będzie się przygtowywał na pewno do walki w Sengoku, Mariusz ponoć nie chce walczyć tak wcześnie ( ) (ale nie wiem czy to prawda), więc nie wiem kto może walczyć... Olivia? (wątpię), ale bardzo dobry zapaśnik i fajnie by było zobaczyć go znów na KSW
Jak dla mnie bardzo dobra będzie walka Kułaka z Kociao, ale przypuszczam że to nie będzie walka wieczoru. Pudzian będzie walczyć na KSW 14, tylko nie z Nastulą a znów z jakimś pionkiem przypuszczam. Olivia? Całkiem możliwe, wszak ma pas i pierwsza walka w obronie tego pasa by była, ale to można tylko zgadywać. Może Antek Chmielewski z jakimś ciekawym przeciwnikiem.