Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
KSW 14
Autor Wiadomość
Killu 

Wysłany: 2010-07-20, 12:01   KSW 14

http://www.dailymotion.pl...4-zajawka_sport

Spadłem z krzesła oglądając końcówkę tego "promo"

halo22 
Bjj

Wysłany: 2010-07-20, 13:13   

Może mi ktoś powiedzieć, co autora miał na myśli wywalając czerwone coś z charakterystycznym pluskiem, na mój monitor? :D

MarcinMT 
MMA

Wysłany: 2010-07-20, 15:14   

To czerwone coś...eh.

Pimpek35 

Wysłany: 2010-07-20, 23:21   

3 ostatnich najlepsi! :)

Kidaro 
La Muerte

Wysłany: 2010-09-19, 10:35   KSW 14

Jak podobały się wam walki ??? Mnie mile zaskoczył Pudzian tym że walczył,jak by nie było,z głową bo starał się unikać uderzeń Ericka,potem pięknie zamarkowany cios i parter ^^ A co do walki Saleta vs Najman, to byłem za Saletą ale po walce pokazał "jaki z niego sportowiec",tak prymitywnej wypowiedzi nie słyszałem jeszcze nigdy -.-" Szkoda że Najman nie wygrał,nie jestem jego fanem ale moim zdaniem gdyby nie odklepał to Saleta by dostał takie wciry że by się ruski rok nie poskładał.

Batman 

Wysłany: 2010-09-19, 10:46   

Kidaro napisał/a:
Szkoda że Najman nie wygrał,nie jestem jego fanem ale moim zdaniem gdyby nie odklepał to Saleta by dostał takie wciry że by się ruski rok nie poskładał.
Tutaj cię nie rozumiem, trochę śmieszne jest to co napisałeś, bo tak samo można by i ocenić pierwszą walkę Fina (nie pamiętam jak się nazywa) Z Sowińskim (o ile się nie mylę), gdyby nie zrobił mu anakondy byłby remis, po prostu, Najman odklepał i został przegranym.

Majkel

Wysłany: 2010-09-19, 10:55   

Najlepsze walki oczywiście Górskiego :D

no i oczywiście walka Borysa,którą przegrał.

DrunkenMaster 
Linke Gold Team

Wysłany: 2010-09-19, 11:25   

Najbardziej czekałem na walkę dowdy i byłem przybity, że przegrał.

Co do pudziana - niby śmieszne widowisko, ale fajnie że wygrał bo wygrałem zakład z kumplem co się nie zna na mma :-D . Choć wynik walki przewidywałem biorąc pod uwagę tylko co bardziej się opłaci organizatorom ksw, jakby pudzian przegrał to nikt by na nim nie zarobił więcej, z drugiej strony butterbean to nie był jakiś czołowy zawodnik żeby nie mógł sobie pozwolić na przegranie walki...

-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,

-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą

Kidaro 
La Muerte

Wysłany: 2010-09-19, 11:47   

Batman napisał/a:
Tutaj cię nie rozumiem, trochę śmieszne jest to co napisałeś, bo tak samo można by i ocenić pierwszą walkę Fina (nie pamiętam jak się nazywa) Z Sowińskim (o ile się nie mylę), gdyby nie zrobił mu anakondy byłby remis, po prostu, Najman odklepał i został przegranym.

Przyjrzyj się anakondzie a potem temu "duszeniu" na Najmanie i dopiero potem pomyśl nad tym o co mi chodziło bo nie powiesz mi że owe "duszenie" było tak doskonałe że nie dało się z niego wyjść.

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-09-19, 12:19   

Kidaro i batman o czym wy mówicie o walce mma w której walczyli zawodnicy nie mający pojęcia o mma więc tu nie ma czego oceniać i porównywać. Mi się podobało to że najmana saleta ładnie podsumował potem juras kilka razy komentarzami przez też go dobił:P A co do pudziana to nie ma co analizować bo walka krótka była ale zaskoczył mnie bo myślałem że będzie leżał w pierwszej rundzie po mocnym prawym cepie. Ale mimo wszystko nie podoba mi się to że robią z niego wielką gwiazdę....

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-09-19, 12:23   

po jaką cholerę kolejne tematy na ten sam temat-.-

Batman 

Wysłany: 2010-09-19, 12:35   

Kidaro napisał/a:
Batman napisał/a:

Przyjrzyj się anakondzie a potem temu "duszeniu" na Najmanie i dopiero potem pomyśl nad tym o co mi chodziło bo nie powiesz mi że owe "duszenie" było tak doskonałe że nie dało się z niego wyjść.
Pewnie, że się dało, ale fakt jest taki, że Najman przegrał i nie ma co gdybać, bo możnaby gdybać o wszystkich walkach.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-09-19, 14:48   

Jeżeli chodzi o walki, to:
W walce Mankiewicza z Reedem chyba dałbym dogrywkę, ale zwycięstwo "Mety" też nie jest jakąś niesprawiedliwością. Oba wyniki akceptowalne.
Górski z Tokudome, trochę bym dłużej pozwolił walczyć, ale tutaj też zatrzymanie nie było jakimś wielkim błędem.
Sowiński z van Bergenem, tu z koleji nie wiem czy ta dogrywka była potrzebna. Wg mnie nie.
Borys z Puhakką. Największy zawód. Borys tak samo jak w poprzedniej walce dominuje, by pod koniec wpaść w kończenie. To dobry chłopak i wielka szkoda, że ostatnio mu się nie wiedzie.
Mankiewicz w walce z Górskim wyraźnie bez konceptu. Powtórka z walki "Góral" - "Węgorz".
Puhakka z van Bergenem, bardzo dobrze rozegrana walka. Jeżeli nie zdaży się cud, to Puhakka ma zwycięstwo w kieszeni. Góral ma w dalszym ciągu za słaby grappling. Szkoda, ze Borys wpakował się w anakondę, inaczej to on byłby murowanym zwycięzcą.
Co do walk indywidualnych:
Dowda kompletnie nie przygotowany kondycyjnie. "Model" za to dobrze przygotowany i zasłużone zwycięstwo. Kostecki tradycyjnie dał ciała przerywajac zapiętą technikę kończacą.
Janek - klasa. Ze smutkiem zaobserwowałem nowych sekundantów.
Co do spraw nie zwiazanych z walką, to publiczność niestety dała ciała. Komentatorzy tłumaczyli gwizdy realityshowmanem na telebimach, ale to nikogo nie usprawiedliwia. Zawodnicy nie ogladają telebimów, za to słyszą reakcje publiczności. Łódzka pokazała wiochę. Komentatorzy niestety nadal za dużo błędów.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Killu 

Wysłany: 2010-09-19, 15:24   

Najbardziej w tym wszystkim boli mnie to, że Janek Błachowicz marnuje się w KSW :(

Atomic 
UFC fan :)

Wysłany: 2010-09-19, 15:43   

Killu Może niedługo sie to zakończy :D
Co do walk Puhakka bardzo dobrze walczył, bez większych emocji, najpierw ta anakonda, a nastepnie wypunktował Holendra.
Janek bardzo ładnie zawalczył, Kułak tez, prawie w trójkąt by złapał Dowde.

Boruta co do publiczności to wydawało mi się że było ok, nie gwizdali, jak buraki w Ameryce gdy zawodnicy sie kulali, no chyba że pokazywali Najmana. Aha jeszcze te brawa dla Mameda, widac że promocja działa :)

Odpowiedz do tematu