Nazwę 18 edycji pozostawię każdemu do własnych refleksji, u mnie wywołała tylko ironiczny uśmiech
Zobaczyłem to u Jurasa na Facebooku.
Cytat:
Kamil Waluś na KSW 18! Zawodnik Copacabana FC Warszawa zmierzy się z Kamilem Bazelakiem podczas gali KSW 25 lutego w Płocku.Trzymamy kciuki i życzymy zdrowia podczas ciężkich treningów! WAR KAMIL!
Jak na razie nie mogę znaleźć rozpiski, oprócz tej walki wiem, że będzie jeszcze walka Niko Puhakka vs. Artur Sowiński.
Kamila Walusia nie kojarze, ale wydaje mi się, że ma większe szanse na zwycięstwo... trenuje w Copacabana, a Bazelaka znam z tego, że niczym Najman potrafi dużo i brzydko mówić. Jest byłym strongmanam, nie chce mi się szukać linków, ale pamiętam, że rzucał wyzwanie Pudzianowskiemu gdy ten zaczynał karierę w MMA. Bardzo krytycznie odnosił się do samego Pudziana, ale gdy jego walka miała się odbyć - stwierdził, że ma kontuzję i walka się nie odbyła.
Niko Puhakka vs Artur Sowiński
David Oliva vs Karol Bedorf
Kamil Bazelak vs Kamil Waluś
To na razie wszystkie walki. Co do Bazelaka i Walusia, to wg mnie jest to nie wypał, lubię oglądać walki w wadze ciężkiej, ale nie przepychankę słoni. Może i się mylę, ale ta walka nie będzie ciekawa.
Ostatnio zmieniony przez Batman 2012-01-06, 12:12, w całości zmieniany 1 raz