Organizatorzy KSW, popisali się zaserwowali nam świetne widowisko na światowym poziomie! Emocjonujące mocne walki oraz profesjonalna oprawa gali (wykluczając mocno średni występ raperów przed finałem - już mogli dać jakieś tańczące panienki). Na uwagę zasługuję bezprecedensowy incydent kiedy Łukasz Woś "kontuzjował się" jeszcze zanim doszedł do ringu.. ale stoczył dobrą walkę mimo rozciętego czoła. Poniżej wyniki:
Turniej:
Ishkhan Zaharyan vs Krzysztof Kułak Wygrana Krzysztofa Kułaka w pierwszej rundzie
Andre Fyeet vs Jan Błachowicz Wygrana Fyeet'a w pierwszej rundzie
Karol Bedorf vs Francis Carmont
Wygrana Karola Bedorfa, decyzją sędziów, po dogrywce
Siema wie może ktoś z was jak nazywała sie piosenka przy której Kułak wchodził na ring, albo ta towarzysząca Jurasowi. Z góry dzięki. A co do KSW to coraz lepsze są... zobaczymy jaka będzie 10 konfrontacja.
Bardzo porządna oprawa, trochę mnie Kułak zaskoczył... Mamed jak zwykle rewelacja. Wydaje mi się tylko, że "Juras" nie był zwycięzcom swojej walki, ale to tylko moje zdanie. Ogólnie bardzo mi się podobało!!! Więcej takich gali...
_________________ "Gdy sie poruszysz, bądź jak woda. W bezruchu bądź jak lustro. Odpowiadaj jak echo."
Siema wie może ktoś z was jak nazywała sie piosenka przy której Kułak wchodził na ring, albo ta towarzysząca Jurasowi. Z góry dzięki. A co do KSW to coraz lepsze są... zobaczymy jaka będzie 10 konfrontacja.
Muzyka Jurasa:
rapidshare.com/files/59032373/__379____322_w__Fenomen____Miexon__Endefis__-_K.S.W.mp3
A co do muzyki Kulaka to podobno jakis nie publikowany utwór.. kij tam wie