Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
KSW XV - Kułak vs. Materla
Autor Wiadomość
dawid555 

Wysłany: 2011-02-27, 19:38   KSW XV - Kułak vs. Materla

Niestety tej walki pomiędzy Krzyskiem Kułakiem a Michałem Materlą nie będzie.

Kułak przeszedł operację kregosłupa i raczej nie wykuruje sie by stanąć do walki.

Szkoda bo zapowiadał się bardzo ciekawy pojedynek :/

Batman 

Wysłany: 2011-02-27, 19:45   

Temat o KSW XV jest założony, ta inf. też wklejona :-) Jeszcze nie jest potwierdzone, że nie wystartuje, ale obawiam się właśne tego, że nie. Kurczę, tak ciekawie się zapowiadała ta rozpiska, myślałem, że taka pozostanie, co prawda ciekawa jest nadal, ale odpadło już 3

dawid555 

Wysłany: 2011-02-27, 19:52   

no szkoda tej walki szkoda mam jednak nadzieje ze do niej dojdzie byle kto go pewnie nie operowal wiec moze poskaldal go na tyle by mogl walczyc w pelni sil, nie widzialem tego newsa na forum wiec sorki, nastepnym razem wkleje do ksw Xv :)

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2011-02-27, 20:16   

Widze ze ksw ładnie fanów w konia robi z tymi zawodnikami
Ten od Mameda tez ma kontuzje i pewnie beda tailer 3 raz zmieniac
I dla Rozala tez nie ma przeciwnika..

Batman 

Wysłany: 2011-02-27, 20:30   

dawid555, Nie sądzę, żeby ściągali specjalnie jakiegoś super lekarzaa, to Polska, po za tym, jak czytamy, operowali go od razu, nie widziałeś mojego posta, bo poprzednie posty również były moje i dla tego nie wyświetla się w "nieprzeczytanych".
Nightmare, Nie sądzę, żeby była to wina KSW, na kontuzje nic zaradzić nie mogą, taki sport, dla Mameda się postarali o zawodnika, dla Różala niestety nie znamy, ale co z Bedorfem?

BzYq 
TopTeam

Wysłany: 2011-02-27, 22:32   

Dla Bedorfa też nie znamy i nie wiem ile trzeba będzie jeszcze czekać, ale to jest dość irytujące...

Po prostu Kułak spękał :-P

www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2011-02-28, 03:16   

Nie, nie spękał. Leży po zabiegu.
Nightmare. Co prawda chłopaki z KSW mi ostatnio mocno podpadli, ale nie sądzę aby tutaj "robili w konia" kogokolwiek. Ot wypadki chodzą po ludziach. :-(
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Kary 

Wysłany: 2011-02-28, 12:34   

Zdrowia się nie przeskoczy ,ale to KSW się robi straszne same niepowodzenia jak na razie co do tych pojedynków

Batman 

Wysłany: 2011-02-28, 19:47   

KSW informuje, Kułak nie wystąpi na turnieju KSW IV.
Oświadczenie Kszyśka:
"Niestety mój koszmar się spełnił i trafiłem na stół operacyjny Szpitala Wojewódzkiego w Łomży. Kontuzja kręgosłupa, która ciągnęła się za mną od 2008 roku i pogłębiała się po każdorazowym przetrenowaniu, tym razem pokonała mnie całkowicie.
Według najlepszego polskiego neurochirurga Dr Jana Podgórskiego brak dalszej interwencji groziłby mi paraliżem. Dlatego zdecydowałem się na tak drastyczny krok. Nie chodzi tutaj o zbliżającą się walkę, czy też moją karierę sportową, a o zachowanie możliwości normalnego funkcjonowania. Czasami coś absorbuje nas tak bardzo, że nie widzimy reszty, która toczy się wokół nas. Mnie tak pochłoną sport, tak pochłonęło mnie MMA.
Wytrzymywanie bólu stało się dla mnie codziennością, zawsze na pierwszym miejscu były treningi, a dbanie o swój stan zdrowia spadało na dalszy plan. Nie powiem Wam teraz "nie trenujcie", bo sam zaprzeczyłbym swojej ideologii. Tak na prawdę to mój niepokorny charakter doprowadził mnie do miejsca, w którym się znalazłem. Powiem tylko "nie lekceważcie bólu", on nie zrobi z Was twardzieli, tylko doprowadzi do kalectwa.
Na gali KSW15 moje wyjście miało być porażające, ekscytujące i widowiskowe, tak jak moje zwycięstwo... na razie jednak muszę wygrać z kontuzja. Jestem pełen nadziei, że jeszcze w tym roku wrócę tam gdzie moje miejsce, na ring! Powiem więcej, wiem to, bo Bóg kocha mnie bardziej!!!"
Pozostaje mi tylko życzyć mu szybkiego powrotu do zdrowia i na ring.

BzYq 
TopTeam

Wysłany: 2011-02-28, 22:42   

Batman napisał/a:

Na gali KSW15 moje wyjście miało być porażające, ekscytujące i widowiskowe, tak jak moje zwycięstwo...

Tak jak na ksw 6 :lol:

Wielka szkoda, bo najbardziej oczekiwałem tej walki. Mogliby na stronie ksw dać jakąś przejrzystą rozpiskę walk...

www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie

Kary 

Wysłany: 2011-03-01, 15:23   

Właśnie dlatego go nie lubię bo ma zbyt wysokie mniemanie o sobie ;-)

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2011-03-01, 16:42   

Znaczy się lubisz tylko zawodników z niską samooceną? A dużo takich znasz?
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Batman 

Wysłany: 2011-03-01, 23:04   

Ale nie tylko Kułak jest taki pewny siebie, przecież Iro też mówił, że wygra, tu nawet nie chodzi o przekonanie, ale pewnie i o promowanie własnej osoby i walki.

Kary 

Wysłany: 2011-03-02, 09:22   

No w sumie to jest fakt praktycznie nie wielu jest takich co są jakoś szczególnie skromni a to ,że chodzi o promocje siebie/walki itd to też wiadomo ;-)

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2011-03-02, 09:51   

Batman im więcej gadasz głupot czy chwalisz się tym więcej o tobie mówią i piszą a w ten sposób promujesz się. Popatrz Najmana co on osiągnął???? A Polska go zna lepiej niż wielu dobrych zawodników.

Odpowiedz do tematu