No, panowie, co myślicie o tej gali? Ja nie mogę się doczekać, wspaniali zawodnicy, brak pajaców, rozkosz dla fanów MMA, oglądalność może być mniejsza, ale gala o wiele ciekawsza niż ostatnie pozostałe!
Ja dopiero teraz zaczynam czytać dobrze o marcowej gali, z tego względu, ze dopiero znalazłem więcej czasu. Ostatnio to urywkowo czytałem i za dużo nie wiedziałem na ten temat
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2010-11-15, 22:12
No to w końcu szykuje porządna gala na poziomie , z porządnymi zawodnikami Mamed , Błachowicz , Górski i jego przeciwnik... no i w końcu będzie Juras
Kogo chętnie byście tam zobaczyli ?
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 06 Maj 2008 Posty: 288 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2011-01-03, 21:39
DrunkenMaster napisał/a:
BzYq napisał/a:
Cipao vs Kułak.. będzie się działo !
Szczecin vs Kułak ciąg dalszy? Mam nadzieję że teraz Kułak dostanie porządne bęcki
Też mam taką nadzieję
Ale wygląda, że u Cipka forma jest
_________________ Nak Muay znaczy wojownik ...
www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie
as0531 Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Gru 2010 Posty: 33
Wysłany: 2011-01-03, 22:28
przemoxD napisał/a:
Khalidov, Górski... i przede wszystkim JURAS Nie mogę się doczekać walki tego ostatniego, mój autorytet jeśli chodzi o polskich zawodników
no dokładnie Juras pokaże siłe, potrafi wygrywać bez większego przygotowania, teraz będzie grubo.
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2011-01-04, 15:28
Z kim Juras będzie walczył ?
Kułak powinien wygrać,porażka w tamtym finale to był przypadek,stójka o wiele lepsza,jak będzie walczył tak jak z Dowdą to nic nie zostanie z jego przeciwnika.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2011-01-04, 16:03
Jeszcze nie wiadomo , ja nic nie znalazłem .
as0531 Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Gru 2010 Posty: 33
Wysłany: 2011-01-04, 17:03
wklejam urywki wywiadu z Jurasem:
Czy otrzymałeś już propozycje przeciwników? Kto to może być?
- Wiadomo, że gala będzie miała podtytuł „Rematch”, więc na pewno będzie to ktoś z kim przegrywałem.
A z kim chciałbyś skrzyżować rękawice?
- Tak naprawdę mam coś do udowodnienia w dwóch przypadkach. Najgorsza moja walka, wynikająca z zajechania i niewiedzy treningowej to pojedynek na szóstej gali „Konfrontacji Sztuk Walki” z Martinem Zawadą. Druga walka, którą byłbym zainteresowany to rewanż z Dave Dalgliesh. Mamy rachunki do wyrównania…
Juras z tego co pamiętam też nie popisał się podczas walki z Moise Rimbon, chociaż wygrał. Mimo to jest dla mnie nr.1 a to głównie za skromność i za niesamowity styl walki (TKD w MMA to rzadkość).
Z Galicem też hmm... dobrze ktoś to podsumował bodajże na YT "Juras bije ministranta" Ale obydwie te walki to stare czasy.
Juras jest trochę niedbały że tak powiem dlaczego? Bo często robi pochopne decyzje i daje sobie za mało czasu na przygotowanie. Rozumiem to że rozwija się jako komentator do tego prowadzi zajęcia itd ale za mało poświęca na treningi. Chociaż lubię go za to że traktuje ludzi i przeciwników z jako takim szacunkiem i jest w miarę skromny. Ale powinien się bardziej przyłożyć.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy