W necie przeczytałem info, że zbliża się premiera pierwszego magazynu o MMA "KSW Action", gdzie przez półgodziny będą przedstawiać świat zawodników MMA i zapewne mówić o federacji. Cieszę się, że w Polsce mówi się już więcej o MMA, dzięki temu będzie on bardziej znany!! Czekam na taki dzień, w którym powiem "Wiesz co to KSW?" i ktokolwiek mi odpowie, że tak :)
Whatever, w piątek, 29 lipca o godzinie 18-stej odbędzie się właśnie premiera pierwszego odcinka w ipla. Ja z ciekawości obejrzę, a Wy? Co o tym sądzicie?
Nie bardzo mi sie to widzi poniewaz za kazdym razem jak wlasciciele ksw mowia o mma to trwa to moze z 5min a potem przerzucaja sie na to co oni zrobili, jakie ksw jest super itp.
_________________ We're only as strong as our weakest bladder.
Nie uważasz, że to jest dobry pomysł? Wtedy więcej ludzi przekona się do tego. Ja nie wiem czy to będzie tak jak na transmisji np. w ipla że pokazują takie wzmianki, które Ty opisałeś. To mówisz, że nie bardzo będziesz chciał obejrzeć? Ja myślę, że to będzie coś nowego, innego, warto sprawdzić.
To bedzie cos w stylu promocji KSW i kilka moze nowinek ze swiata MMA lepsze to niz nic.. ale programu na temat mma w polskiej stacji chyba nie bedzie jeszcze dlugo... choc bardzo brakuje nie powiem :)
_________________ Wyjść pewnego dnia na scenę i być wielkim pośród GIGANTÓW!!!
Sportowo88, nie, nie bede chcial tego obejzec, strata czasu jak dla mnie. Przerodzi sie w kolejna promocje KSW, beda sie porownywac do PRIDE ile to zawodnikow nie maja zakontraktowanych ( a walcza prawie ciagle ci sami/chodzi mi o polakow/). Ze zaraz to bedzie jedna z wiekszych organizacji na swiecie itp. A tak na prawde to od dawna ksw nie postrzegam jako gale mma tylko jako show.
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-07-27, 22:12
już sie określają jako największa gala w europie
a co do show to zgoda odkąd usłyszałem że swierczewski chce walczyć znajmanem
W telewizji podczas gali też mówili, że to jest show. Według mnie samo MMA to mimo wszystko jest show :) Wolę np. MMA czy KSW niż np. boks. Wszystko się okaże w praniu :)
moze nie jest najlepsza w europie ale jest dobrze promowana i reklamowana... :) ja tam ogladam jak walcza a nie jak to reklamuja... maja przyciagnac nazwiska i mma a nie reklama... bo kto by to ogladal gdyby nie walczyl nikt znajomy...??
_________________ Wyjść pewnego dnia na scenę i być wielkim pośród GIGANTÓW!!!
MMA srednie, o wiele bardziej wolal bym poogladac bellatora albo inne gale w tym polskie polskie gale niz niby najlepszych zawodnikow w pl i jednych z lepszych w pl a czasem w walce maja podstawowe problemy.
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-07-28, 22:49
Sportowo88 napisał/a:
@siedem i myślisz, że jest najlepszą w Europie?:D
a w życiu, aczkolwiek mają tam najwiekszych clownów wśród europejskich zawodnikow , chociaż zdarzają im sie fajne walki
Wiecie, KSW w Polsce powstał niedawno. W sumie dzięki tej federacji dużo polaków dowiedziało się, co więcej, polubiło MMA. Na wirtualnych mediach mówili, że magazyn ma być ze świeżymi materiałami, więc może dowiemy się więcej o zawodnikach. Ja osobiście kibicuje Mamedowi, on po prostu wymiata i boję się, że sprzedadzą go do Stanów. Ale chłopak mógłby się rozwijać bardziej :)