Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Mariusz Pudzianowski vs. Tim Sylvia

Jak skończy się walka?
Wygra Pudzian - KO/TKO
4%
 4%  [ 1 ]
Wygra Pudzian - submission
0%
 0%  [ 0 ]
Wygra Pudzian - decyzja
13%
 13%  [ 3 ]
Wygra Sylvia - KO/TKO
60%
 60%  [ 14 ]
Wygra Sylvia - submission
8%
 8%  [ 2 ]
Wygra Sylvia - decyzja
13%
 13%  [ 3 ]
remis
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 23
Wszystkich Głosów: 23

Autor Wiadomość
Krav 
Jama Zła

Wysłany: 2010-05-22, 13:22   

Nie miał swoich magicznych butów (+15 do low kicka "ale urwał")

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-22, 13:32   

Krav napisał/a:
Nie miał swoich magicznych butów (+15 do low kicka "ale urwał")

haha o ja jebie ale podsumowałeś

ellesar 
Capoeira

Wysłany: 2010-05-22, 13:35   

i jeszcze pudzianowi noge złamał...masakra ;P

http://sport.onet.pl/kick...,wiadomosc.html

Kidaro 
La Muerte

Wysłany: 2010-05-22, 20:00   

No to nieźle się załatwił (o ile to prawda) ;/ No ale trudno, szkoda że Mamed nie walczył bo tego człowieka również darze pewna sympatią (śmieszny jest,w pozytywnym znaczeniu xD) Stilian,nie jestem Pudzianomaniakiem tylko kibicuje polakom do końca i po prostu nie wziąłem pod uwagę jego wieku,zarwana nocka robi swoje,dziękuje za "zwrócenie" uwagi na owy fakt xD

szogun 

Wysłany: 2010-05-22, 20:50   

http://boxingnews.pl/inde...d=1:latest-news

uszkin1

Wysłany: 2010-05-22, 21:31   

widzę, że wypowiadają się sami gimnazjaliści... Powiem tak, bardzo szkoda, że Mariusz przegrał ale z drugiej strony to jest bardzo dobra lekcja dla niego. Tak jak powiedział pewien amerykański znawca MMA, Mariusz Pudzianowski na pewno się nie ośmieszył, wyszedł i pokazał coś czego nauczył się w ciągu 6-7 miesięcy, nie jest to dużo ale na co liczyliście? na duszenie? na dźwignie w wykonaniu Pudziana? Za dużo naoglądaliście się mma na youtube. Mariusz za szybko chciał znaleźć się na szczycie, przed nim dużo treningów, dużo krwi i potu, nie trzeba mu tego mówić, on sam o tym wie, wie co znaczy ciężki trening. Pudzian ma w sobie potencjał, wierzę, że będzie znaczącyć fighterem na światowej arenie mma. A ci, którzy mówią żeby lepiej skończył, bo się ośmieszył, takie osoby nigdy niczego nie osiągnął, ma kończyć bo odniósł porażkę? Wręcz przeciwnie, porażka powinna go wzmocnić i za pewne wzmocni. Wszelkie bzdurne komentarze na temat jego butów i innych pierdół są zbędne, czekam na konkretne odpowiedzi najlepiej kogoś kto się na tym zna. Pozdrawiam

stilian 

Wysłany: 2010-05-22, 22:12   

uszkin1 napisał/a:
Powiem tak, bardzo szkoda, że Mariusz przegrał

a czego Ty sie spodziewałeś? Że pojedzie z nim jak z Najmanem? zejdź na ziemie.

Cytat:
wyszedł i pokazał coś czego nauczył się w ciągu 6-7 miesięcy, nie jest to dużo ale na co liczyliście? na duszenie? na dźwignie w wykonaniu Pudziana?

Nie umie duszeń? Nie umie dźwigni? To niech nie startuje dopóki się nie nauczy. Chyba proste nie? Po 6 miesiącach to nawet na zawody pierwszego kroku żeby wystartować w całym zestawie ochraniaczy i na bardzo okrojonych zasadach jest czasem za wcześnie.

Pozdrawiam

uszkin1

Wysłany: 2010-05-22, 22:25   

Stilian a Ty czego się spodziewałeś? Tak bardzo dobrze znasz Mariusza Pudzianowskiego? Bo ja nie, i obstawiałem 50-50, bo nikt nie wie na co stać Pudziana, chyba, że byłeś na treningach Pudziana to zwracam honor.

Heh... nagle od KSW XII narobiło się tylu znawców MMA

Batman 

Wysłany: 2010-05-22, 22:48   

uszkin1 napisał/a:
Wszelkie bzdurne komentarze na temat jego butów i innych pierdół są zbędne, czekam na konkretne odpowiedzi najlepiej kogoś kto się na tym zna. Pozdrawiam
To sobie czekaj a nie obrażaj forumowiczów, nie zostałeś zmuszony aby tu napisać, prawda?
uszkin1 napisał/a:
Tak, a Ty po 5 postach jesteś w stanie powiedzieć, kto się interesował na forum MMA przed KSW XII a kto po.

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2010-05-22, 22:57   

uszkin1 napisał/a:

A większość z nich to "osoby niezorientowane w tej dziedzinie i nie mające większego pojęcia o tym" :mrgreen:

stilian 

Wysłany: 2010-05-22, 23:03   

uszkin1 napisał/a:
Stilian a Ty czego się spodziewałeś?

Ja? Ja spodziewałem się porażki przez KO/TKO, co zresztą pisałem w tym wątku i o dziwo trafiłem.
I chyba o tych znawcach od KSW XII to piszesz m.in o sobie, bo skoro obstawiałeś 50-50 i uważasz, że trzeba trenować z Pudzianem, żeby wiedzieć na co go stać po pół roku treningu no to gratuluje.
Tak wyszło że nie dałem sobie zamydlić oczu Pudzianomanią a Ty najwyraźniej tak.

Pimpek35 

Wysłany: 2010-05-23, 09:20   

uszkin1, jak dla mnie to pajac, który nawet nie wypełnił sobie profilu, a ma czelność pisać kto i co tutaj... ;)
Jak się nie umie pływać to się nie rzuca na głęboką wodę. Rozmawiałem z kilkoma osobami, które znają go osobiście i stwierdzają, że to nie ta sama osoba. Robi z siebie pajaca. Ponadto jeśli spodziewałeś się 50-50 szans to chyba widać kto i na ile zna się na MMA :)
Wcześniej Ciebie także tutaj nie widziałem i wydaje mi się, że to jednak Ty jesteś z tej fali znawców po opisujesz swoje zdanie akurat po walce, a wcześniej nie miałeś chyba czego od siebie dodawać na jakikolwiek temat. :lol:

Krav 
Jama Zła

Wysłany: 2010-05-23, 09:26   

Sukcesy i pieniądze zmieniają ludzi.

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-23, 09:38   

stilian napisał/a:
bo skoro obstawiałeś 50-50 i uważasz, że trzeba trenować z Pudzianem, żeby wiedzieć na co go stać po pół roku treningu no to gratuluje.
Tak wyszło że nie dałem sobie zamydlić oczu Pudzianomanią a Ty najwyraźniej tak.

Po 1 pudzian nie jest już pierwszej młodości i żeby zdobyć doświadczenie i liczyć się na światowej arenie mma tak jak ktoś napisał jest po prostu za stary. 50-50? haha pudzian z góry wchodził do klatki przegrany mimo że Silva wcale do najlepszych zawodników nie należy ani nie należał.
Po 2 po pół roku a nawet niech by był rok treningów on ma mieć jakieś szanse z dobrymi zawodnikami? Nie ma takiej opcji. Więc po co on się tam pcha? Dla kasy i dlatego że uważa się za nie wiadomo kogo. Stąd tyle słów krytyki o nim.
Po 3 lepiej by było jak by został przy noszeniu tych swoich walizek bo w tym był naprawdę dobry. Co prawdą MMA stało się bardziej znane ale zrobiło się pełno znawców którzy nie mają o niczym pojęcia. Przykład: Wczoraj po walce rozmawiałem że szwagrem. A on mi próbuje kit wcisnąć że pudzian ma szanse zdobyć mistrza i że w tej walce miał pecha. Że ogólnie to b.dużo potrafi. O kur.. w tym momencie go wyśmiałem bo już nie mogłem ze śmiechu. Mało tego mój szwagier mówił że on ma szanse być najlepszy a nawet nie kojarzy powiedzmy kogoś takiego jak fiodor i wielu innych znanych zawodników mma. I mogę się założyć że takich znawców teraz w Polsce będzie mnóstwo. Ale czy to pomoże prawdziwym zawodnikom mma tego nie wiem.
Ostatnio zmieniony przez yaol90 2010-05-23, 12:02, w całości zmieniany 1 raz  

Killu 

Wysłany: 2010-05-23, 10:01   

uszkin1 napisał/a:
widzę, że wypowiadają się sami gimnazjaliści... Powiem tak, bardzo szkoda, że Mariusz przegrał ale z drugiej strony to jest bardzo dobra lekcja dla niego. Tak jak powiedział pewien amerykański znawca MMA, Mariusz Pudzianowski na pewno się nie ośmieszył, wyszedł i pokazał coś czego nauczył się w ciągu 6-7 miesięcy, nie jest to dużo ale na co liczyliście? na duszenie? na dźwignie w wykonaniu Pudziana?

Wiesz, ja nie trenuje długo. Ale jak zaczynałem to Pudzian jeszcze pewnie nie wiedział co to jest MMA. Ogólnie rzecz biorąc stylów chwytanych jest się łatwiej nauczyć niż uderzanych więc, jego jedyna nadzieja jest w owych duszeniach i dźwigniach, o których wspominałeś. Tak poza tym co za różnica czy gimnazjalista, gość z technikum czy zawodówki? Ja rozumiem, że dowiedziałeś się o MMA dnia 11 grudnia 2009 roku ale proszę Cię jak nie masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj bo możesz się zbłaźnić :(

Odpowiedz do tematu