Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Mariusz Pudzianowski vs. Tim Sylvia

Jak skończy się walka?
Wygra Pudzian - KO/TKO
4%
 4%  [ 1 ]
Wygra Pudzian - submission
0%
 0%  [ 0 ]
Wygra Pudzian - decyzja
13%
 13%  [ 3 ]
Wygra Sylvia - KO/TKO
60%
 60%  [ 14 ]
Wygra Sylvia - submission
8%
 8%  [ 2 ]
Wygra Sylvia - decyzja
13%
 13%  [ 3 ]
remis
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 23
Wszystkich Głosów: 23

Autor Wiadomość
Pimpek35 

Wysłany: 2010-05-23, 10:14   

Killu napisał/a:
proszę Cię jak nie masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj bo możesz się zbłaźnić :(

Co już uczynił!

uszkin1

Wysłany: 2010-05-23, 12:09   

to że mam kilka postów przez siebie napisanych nie oznacza, że nie śledzę tego forum. Pudzianomania? Nie, po prostu każdy ma szanse żeby zostać mistrzem MMA, tak samo Ty, Ty czy Ty tylko wiecie co trzeba robić? Widzę chłopaki zajarani Fiodorem czy Lesnarem :) A co do mojej wiedzy na temat MMA, nie nie zacząłem się interesować po KSW XII ale nie będę błyszczał swoją wiedzą bo nie jest ona na tyle duża żeby się nią dzielić i wam też radzę.
P.S. A na walkę stawiałem 50-50 nie dlatego, że jestem głupi i nie znam się na MMA, tak jak powiedziałem wcześniej, nie znam pudziana i nie wiem co jeszcze potrafi.
P.S. 2 nie wypisujcie tu kto zna znajomych pudziana, a kto rozmawiał z pudzianem, bo nikt was o to nie pyta, i na pewno nie wnosi nic do tego tematu.

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-23, 13:04   

uszkin1 napisał/a:
Pudzianomania? Nie, po prostu każdy ma szanse żeby zostać mistrzem MMA, tak samo Ty, Ty czy Ty tylko wiecie co trzeba robić?
P.S. A na walkę stawiałem 50-50 nie dlatego, że jestem głupi i nie znam się na MMA, tak jak powiedziałem wcześniej, nie znam pudziana i nie wiem co jeszcze potrafi.

Żeby zostać mistrzem trzeba poświecić temu kilka lat a nie jeden sezon więc o czym Ty piszesz?
P.S. Chyba jednak jesteś na tyle głupi ze stawiasz na kogoś kogo nie znasz. A jeżeli ktoś odbył jedna walkę(najmana nie mozna liczyc) i to na słabym poziomie. W 2 tyg nie można polepszyć się znacznie. Więc bzdury gadasz. I jeżeli naprawdę tej walce dawałeś 50-50 to nie masz zielonego pojęcia o mma.

uszkin1

Wysłany: 2010-05-23, 13:17   

Widzę, że forum zostało opanowane przez gimnazjalistów i znawców mma, skoro nie rozumiecie prostych zdań i interpretujecie jest tak jak chcecie a nie tak jak powinno to nie ma o czym pisać, jarajcie się dalej Fiodorem. Pozdrawiam gimnazjalistów :D

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-23, 13:31   

uszkin1 napisał/a:
Widzę, że forum zostało opanowane przez gimnazjalistów i znawców mma, skoro nie rozumiecie prostych zdań i interpretujecie jest tak jak chcecie a nie tak jak powinno to nie ma o czym pisać, jarajcie się dalej Fiodorem. Pozdrawiam gimnazjalistów :D
ja też pozdrawiam gimnazjalistów i znawców mma także.
I osobiście nadal jaram się Fiodorem:)

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-05-23, 14:30   

uszkin1 napisał/a:

Weź się za trening, bo na razie to tylko się ośmieszasz, tak jak bredzeniem o technice w grudniu. Bardzo dobrze, że ludzie jarają się Fiodorem, a nie początkującym po półrocznym treningu.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Batman 

Wysłany: 2010-05-23, 14:31   

uszkin1 napisał/a:
Nie zauważyłem, żeby ktoś cały czas o nim gadał, owszem lubimy go, ale nie podajemy tylko jego przykładu. O Lesnarze tym bardziej. Twoje argumenty nie są mocnymi argumentami

stilian 

Wysłany: 2010-05-23, 14:58   

uszkin1 napisał/a:
Widzę chłopaki zajarani Fiodorem czy Lesnarem :

Widze, że Ty za to dla odmiany zajarany Pudzianem.

uszkin1 napisał/a:
tak jak powiedziałem wcześniej, nie znam pudziana i nie wiem co jeszcze potrafi.

uszkin1 napisał/a:
pokazał coś czego nauczył się w ciągu 6-7 miesięcy, nie jest to dużo ale na co liczyliście? na duszenie? na dźwignie w wykonaniu Pudziana? Za dużo naoglądaliście się mma na youtube.

To w końcu wiesz co potrafi, nie wiesz? Czy może naoglądałeś się za dużo mma na YT?
Ogarnij sie chłopaczku, bo zaczynam zastanawiać się kto tu jest gimnazjalistą.

Kidaro 
La Muerte

Wysłany: 2010-05-23, 17:53   

Proponuje po prostu olać kolegę Uszkina bo nie wnosi nic do tematu swoja bezsensowna gadaniną. A co do tematu to chyba Mariusz się wycofa z MMA po albo nawet przed planowana walką z Nastulą,ale to tylko moje zdanie.

Pimpek35 

Wysłany: 2010-05-23, 18:01   

Cos go nie widac i chyba juz nie wroci :)

Na tej jego stronie pudzian fight czy jak to się tam nazywa wyraźnie jest napisane, że dalej będzie walczył i wróci ze zdwojoną siłą :D

Kidaro 
La Muerte

Wysłany: 2010-05-23, 18:08   

Oooo xD No przynajmniej ma psyche,nie to co Gołota (bez obrazy dla Andrzeja) xD Ale nie wróże mu sukcesów wielu,z resztą nie tylko ja tak uważam, chociaż wierze w niego ale wiadome że nie ma co na niego jakoś specjalnie liczyć, na szczęście mamy kilku zawodników którzy mogą osiągnąć wiele więcej w MMA niż Pudzian.

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2010-05-23, 18:29   

coś tam pisał że wróci ,
co do walki to myślałem że będzie gorzej :-P

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-23, 19:27   

oczywiście ze wróci on ma w oczach $$. Wielkich nadziei w nim nie pokłada nikt ale może jeszcze jakaś sensowna walkę zawalczy

DrunkenMaster 
Linke Gold Team

Wysłany: 2010-05-27, 17:11   

Ciekawe, czy wycofa się z walki z Nastulą, czy nadal myśli że ma szanse...

-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,

-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą

Killu 

Wysłany: 2010-05-28, 13:17   

DrunkenMaster napisał/a:
Ciekawe, czy wycofa się z walki z Nastulą, czy nadal myśli że ma szanse...

Według specjalistów z mojego gimnazjum zmiecie Nastulę bez problemów :roll:

Odpowiedz do tematu