reklamując kogoś że jest oszustem?? Wydaję ci się to być dobrą reklamą? Sądzisz że lepiej ludzi nie ostrzegać przed czymś takim, bo się kogoś reklamuje??
nie, ja tylko Ci wytłumaczyłem, co chciał powiedzieć Tycho, z czym też się nie dokońca zgadzam, ale jeżeli gościowi chodzi tylko o sławę, nie ważne jaka ona jest, to go reklemuje w jakiś sposób
Cóż, sądząc po tym jak typ zaczął się rzucać po upublicznieniu jego zachowań, to raczej nie było mu na ręke. Nota bene okazało się, ze jego kumplem i obronca jest znany na forum nieświetej pamięci Bartuś Job. Natomiast zachowanie organizatora to osobna sprawa. Czy liczy na szoł i znane nazwisko? Moze i moze to będzie miał, ale już dzieki temu na bardziej znane nie moze liczyć. Przy poprzedniej edycji dzwonił do mnie, chcąc do walki wieczoru Łukasza Sajewskiego. W tej chwili raczej ani Łukasz, ani żaden z moich zawodników w imprezie tego pana udziału nie weźmie.
Co za bzdura !
Ludzie wygłaszają nieprawdziwe opinie na temat osoby o której nic nie wiedzą.
Pogi jest uczciwą i pracowitą osobą.
Całe życie ćwiczył bo coś osiągnąć i na pewno nie zasłużył sobie na takie komentarze.
Nie warto słuchać na jego temat od innych ludzi, którzy mu zazdroszczą..
Mateusz jest wspaniałym człowiekiem i jeszcze lepszym zawodnikiem !
Co za bzdura !
Ludzie wygłaszają nieprawdziwe opinie na temat osoby o której nic nie wiedzą.
Pogi jest uczciwą i pracowitą osobą.
Całe życie ćwiczył bo coś osiągnąć i na pewno nie zasłużył sobie na takie komentarze.
Nie warto słuchać na jego temat od innych ludzi, którzy mu zazdroszczą..
Mateusz jest wspaniałym człowiekiem i jeszcze lepszym zawodnikiem !
Jeżeli zarejestrowałeś się tylko po to, aby się kłócić w tym temacie to wyjdź stąd prędzej niż wszedłeś!
nie zdziwiłbym się jak by to pisał sam zainteresowany o którym mowa.
Zobaczymy 30 maja jaki z niego zawodnik. Szkoda tylko że nie dostał troche bardziej doświadczonego przeciwnika.
Obejrzałem jego walke z Rafałem Haratykiem. Jestem pełen podziwu dla umiejętności Mateusza. Na sherdogu innych walk zawodowych nie ma więc na jakiej podstawie ludzie uważają go za wielkiego fightera?