Uwaga, niejaki Mateusz Pogudz "Pogi" podający się za zwodnika MMA jest osobnikiem przypisującym sobie zwycięstwa na galach, które nie miały miejsca, oraz organizującym sobie ustawione "walki". własnie otrzymałem informacje od Pawła Szubarta, trenera Boi Team Wrocław, że Pogudzki złożył jego uczniowi propozycję wzięcia udziału w ustawionej "walce".
Ostrzegam wszystkich przed zadawaniem sie z tym człowiekiem i jego klubem: http://mma-zgorzelec.pl
Z głębokim zdumieniem i ciężkim niesmakiem dowiedziałem się ostatnio, że pewien organizator gali MMA uznał za stosowne zatrudnić indywiduum, będące "bohaterem" tego tematu. Osobiście uważam to za skandal. Setki prawdziwych zawodników ciężko trenująi biorą udział w amatorskiej rywalizacji, tymczasem takie coś dostaje szansę walki na zawodowej gali. Jest to skandal i jak najgorszy sygnał dla całego środowiska. Mówi on: rób wałki, nie walcz uczciwie, a się przebijesz.
Ten sam organizator na swoja wcześniejszą imprezę chciał jednego z moich uczniów na walkę wieczoru. Na szczęście odmówiłem, ani ja, ani żaden z naszych zawodników nie potrzebujemy smrodu ustawianych walk.
Nie znam tematu... ale z tego co wyczytałem to teraz działasz trochę mu na rękę :) reklamując jego osobę, organizator gali liczy na szoł, znane nazwisko to duża cześć sukcesu.