Gala: MMA Attack
Data: 5 listopad 2011
Miejsce: Hala Torwar, Warszawa
K-1 Rules:
Walka w kategorii open: Przemysław Saleta vs Marcin Najman
MMA:
Walka w kategorii ciężkiej: Damian Grabowski vs Joaquim Ferreira
Walka w kategorii średniej: Tomasz Drwal vs Gary Padilla
Walka w kategorii lekkiej: Maciej Górski vs Erin Beach
Walka w kategorii ciężkiej: Michał Kita vs Eddie Sanchez
Walka w kategorii półśredniej: Borys Mańkowski vs Peter Sobotta
Walka w kategorii piórkowej: Sebastian Grabarek vs Johnny Frachey
Walka w kategorii lekkiej: Maciej Sikoński vs Dominik Malinowski
Nie wiem jak Wy ale ja się strasznie jaram tym projektem i pierwszy raz myślę że może być to prawdziwy konkurent dla KSW. Ktoś zaraz powie że przesadzam i że skończy się tak samo jak z innymi galami MMA w naszym kraju (czyli jedna gala i out), jednak mam argumenty by myśleć tak jak myślę.. Po pierwsze zobaczcie jaki mega jest fightcard tej gali (nie liczcie walki K-1) ale reszta jest prze-zajebista. Do tego octagon tak samo jak w UFC a to też wielki plus, następnym 'ZA' jest patronat TVN'u. Po prostu wszystko jest na dobrej drodze i możemy mieć niedługo naprawdę mocnego konkurenta dla organizacji Kawulskiego i Lewandowskiego
Zabstyl mi też .Frachey jeszcze niezły był w obstawianiu pomyliłem się tylko przy sobocie.
Górskiemu dali lepszego typa zdecydowanie niż ten ,który miał walczyć.
Sobotta w dogrywce zmęczony był .Kita by dał dobrą walkę ,gdyby ten jego przeciwnik się nie kładł cały czas.
Gala ogółem lepsza niż się spodziewałem.A Najman low kick w piszczel kopał,a Saleta i Juras go wyśmiali.
2,3,5,6 walka były doskonałe.Czyli Frachey i Grabarek ,Mańkowski i Sobotta,Drwal i Padilia i jeszcze Grabowski vs Fereira.
jak to zawsze w pl, fight card super, lepszy od ksw jak dla mnie ( przede wszystkim bo nowe twarze ) octagon itp. Ale zawsze w pl musi cos pojsc nie tak. Octagon i otwierane drzwi o_O, prowadzacy i prowadzaca, ocb z tym ? Walki, spodziewalem sie lepszych, widzialem gale od walki gorskiego i poza walka Grabowskiego to jak dla mnie ale jst niedosyt, liczylem na drwala jeszcze na kite ktory jest tak reklamowany. Dobrze ze gorski przegral bo juz myslalem ze bedzie chamowa.
Jak na 7 walk 5konczy sie decyzja to troche slabo
_________________ We're only as strong as our weakest bladder.