Wysłany: 2011-11-09, 16:08
a gdyby wyrazili chec walki pomimo tego?
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
Wysłany: 2011-11-12, 11:55
trollik4 napisał/a:
Nie wyrażą, a na dzień dzisiejszy za względu na wagę Mamed
ale ja nie pytalem,czy wyraza,tylko jesliby teoretycznie doszlo do konfrontacji. i nie mow mi,ze nie ma co teorezyowac,bo jak 10lat temu powiedzialbym,ze polska bedzie organzowac euro,tez bys mowil tak. nie wazne,czy beda sie bic-mi chodzi,jak by bylo
Wysłany: 2011-11-12, 19:07
wiec nie mozna bylo tego napisac w 1 poscie?
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
Jak ja nie lubię głupich teoretycznych i w dodatku małorealistycznych porównań... Przyjął bym jeszcze "Mamed vs Drwa", czy nawet Silva, bo to jest bardziej prawdopodobne (chociaż do tej walki pewnie też nie dojdzie, przynajmniej nie wtedy, kiedy Silva jest na tronie.)
Wysłany: 2011-11-12, 21:31
Boruta napisał/a:
nie
prawdziwy twardziel:] wiec nabijajmy sobie coraz to wiecej postow nie odpowiadajac wprost
_________________ (A)