Wysłany: 2011-02-22, 02:58 Ostrzeżenie przed współpracą z portalem Fight24.pl
W maju zeszłego roku zaproponował mi współpracę redaktor naczelny portalu fight24.pl. Zgodziłem się trochę dla nich popisać. Po miesiącu w dość dziwnych okolicznościach nasza współpraca się zakończyła. Dziwnych, bo nie raczyli mnie o tym poinformować, tylko odłączyli zamieszczanie artykułów i do tego twierdzili, że wcale tego nie zrobili. Nieważne. Ostatnio ich "dziennikarze" zaczęli wypisywać w komentarzach kłamstwa i pomówienia pod moim adresem. Zwróciłem im uwagę, że może najpierw by zajeli się uregulowaniem zobowiazań jakie się podjęli. Zaoferowano mi bowiem za pisanie dla nich, cytuję: "za mala odplata, powiedzmy 150zl w suplach + promocja twojego klubu tzw lekki pimping hehe". Nie zaprzątałem sobie tym głowy, bo primo "150zl w suplach" mi niepotrzebne, a secundo mój klub promują nasze sukcesy. Zgodziłem się im pomóc nie dla takich wątpliwych tantiemów, ale w ramach promocji polskiego MMA. Tym niemniej wobec zachowania ludzi z tego serwisu wobec mnie, uznałem za stosowne zwrócic uwagę na fakt niewywiązania się ich z zobowiązań. Moje posty na ten temat zostały jednak usunięte, a gdy kolejny raz zareagowałem na ataki na moja osobę, mój post został sfałszowany.
W zaistniałej sytuacji czuje się zmuszony ostrzec wszystkie osoby ze środowiska MMA przed kontaktami z tym serwisem.