Wysłany: 2008-02-04, 11:24 POPEK na miesiąć przed Marcem :] MMA panowie! - walka
Niektórzy w tym ja :P wróżyli mu niechybną klęskę on nie dość ze wygrał swoją walkę na Cage Rage Contenders to jeszcze dorobił się artykułu w MMAweakly. Dalej tłumaczenie arta i walka tego utalentowanego muzyka.
Cage Rage Contenders - Jest to gala która można porównać do turnieju pierwszych walk. Ci co dobrze wypadną może będą mieli szanse na kontrakt z Cage Rage.
Cytat:
„Londyn - Cage Rage Contenders po raz kolejny zapełniło halę The Troxy fanami MMA oczekującymi akcji. Zapewniono ją im, szczególnie kiedy Polski zawodnik Team Titan Popek Rak szedł w stronę klatki stojącej na na przeciwko szaleńczego tłumu, jego walka sprowokowała ich aby w buzującym szale podejść pod samą metalową klatkę podczas jego walki.
Od rozpoczęcia walki wyglądało na to że Rak wykorzysta swoje uderzenia aby przygotować obalenie. Przeciwnik Glen Reid, który wyglądał przeogromnie, miał zamiar stoczyć tą walkę w stójce. Ostatecznie Rak wyszedł na swoje kiedy w trakcie pierwszej rundy starał się skończyć walkę niekończącymi się seriami uderzeń, nawet przeszedł gardę i próbował wykonać armbara zamiast kończyć przeciwnika uderzeniami.
Dzięki uprzejmości niektórych nadpobudliwych fanów czas przerwy pomiędzy pierwszą i drugą rundą się wydłużył, w końcu kontynuowali walkę ale , widać było że obaj zawodnicy są mocno zmęczeni. Po drugim obaleniu Rak wykonał pełny dosiad i po prostu uderzał dopóki narożnik Reida widział że już po walce i rzucił ręcznik.”
Popek vs Glen Reid
Tak tak wiem jego przeciwnik to leszcz... i co z tego ?;]
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-02-05, 22:48
czemu jest jeden filmik i jeszcze telefonem nakrecony telebim
znalazłem jeszcze wywiad z popiek po walce grubo ze w tv bylo taki drwal walczy an ufc to slabo o tym słychać a ty prosze popek pierwsza walka http://www.tvpl24.com/ind...d=101&Itemid=50
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"