Wysłany: 2008-03-15, 11:58 Popek znow sie bije! na miesiąć przed Czerwcem :D
No i stało się!!! kontrowersyjny raper znany głownie z serwisów youtube i myspace oraz "bystrych" wypowiedzi po raz drugi wejdzie do klatki i prawdopodobnie znów pokaże swoje "umiejętności" w pełni :).
W ostatniej (nudnej) walce Popek Rak wygrał z Glenem Reidem wygrał prze TKO na gali cage rage contenders 8. Teraz zawalczy na oficjalnej gali Cage rage 26 Extreme a jego przeciwnikiem bedzie 41 letni Kev "Kapusta" Sims.
Walka odbędzie sie CAGE RAGE 26 - EXTREME - May 10th 2008 - THE NEC ARENA
BIRMINGHAM .
Średnio pozytywnie podchodzie do powyższego wydarzenia bo... w Polsce są setki (a na pewno dziesiątki) zawodników który w tej kategorii wagowej pokażą o wiele lepsze walki, ale niestety nie potrafią sie tak dobrze sprzedać jak gangsta raper wydziarany od stop do głów. Co zrobić chłopaki dziarać sie i groźne miny robić!
Przeciwnik pana Popka to tez jakiś mierny debiutant ( 1 wygrana i 3 porazki, 41 lat), więc Popek ma realną szanse na zwycięstwo... i budowanie "legendy". Poniżej fotki Popka i jego kelnera.
Kevin ma fajniejsze dziary... i groźniejszą minę więc kto wie!;]
Ostatnio zmieniony przez Tycho 2008-03-15, 12:06, w całości zmieniany 1 raz
Nawet podobni są :) Walka bedzie wyrównana :) Nauczyłem sie, zeby nie skazywac Popka na przegraną, bo porównując jego filmiki jak cwiczył na worku z walką, wywnioskowałem, ze musiał sie sporo nauczyć.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-03-16, 07:44
Popek... nasza maskotka
Jestem ciekawy jak mu pójdzie, ale powinien wygrać bo ten koleś to jakiś kelner.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"