No to nie wiem kto miał 2 miejsce, bo dostałem z Karolem na 2 pozycji, a Robertem na trzeciej i wiedząc, że Karol był trzeci sądziłem, ze to przestawienie.
Ku... Wychodzi na to, że w juniorach -76 Robert Piotrowski (Akademia Walki Warszawa)
był trzeci, a nasz Karol drugi. Nieporozumienie wzięło sie stąd, ze chłopacy przez telefon podali mi, ze trzeci, a potem przez tydzień nikt się nie kapnął, że na stronie i forum wisi błąd.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-10-17, 16:50
Boruta napisał/a:
Ku... Wychodzi na to, że w juniorach -76 Robert Piotrowski (Akademia Walki Warszawa)
był trzeci, a nasz Karol drugi. Nieporozumienie wzięło sie stąd, ze chłopacy przez telefon podali mi, ze trzeci, a potem przez tydzień nikt się nie kapnął, że na stronie i forum wisi błąd.
No właśnie wiem :) Na MMArocks ci napisałem :) Zdjęcia na jutro jakoś mam też pytanie na boku, jakoś specjalnie chłopaków do zawodów przygotowałeś?