Mam takie pytanie
1.Czy jest jakieś ograniczenie wiekowe w startach?
2.Czy mam szanse gdy miałem tylko rok parteru?
3.Byłaby to moja pierwsza oficjalna walka,dobry wybór?
czy masz szanse gdy miales tylko rok parter ? Szanse zawsze sa. Natomiast nigdy nie wiesz na kogo trafisz w walkach pierwszego kroku, bo tam rozni ludzie sie przewijaja. Aczkolwiek moim zdaniem rok parteru to bardzo duzo, znam osoby co o wiele wczesniej startuja
_________________ We're only as strong as our weakest bladder.
ok dzięki oczywiście kategoria amatorska C,czyli ta pierwsza
tylko w tym parterze nie czuję się zbyt dobrze ;/ wole bardziej w stójce roznieść,tylko czy mi się uda?
a myślę,że jakiś wymiataczów w tej kategorii nie będzie :D
wiesz to roznie bywa, to sa zawody shooto a twoja kategoria to tzw pierwszego startu, mozesz w niej natrafic na mistrza polski uderzanych albo parterowych, nie powiedziane ze nie bedzie wymiataczy :P najwazniejsze to wierzyc w siebie i swoje umiejetnosci poniewaz szanse zawsze sa :)
_________________ We're only as strong as our weakest bladder.
3 miesiace na tej nowej sekcji,nie pamietam dokladnie ile w poprzedniej,i do tego w Tajlandii 3 miesiace indywidualne MT 1 rok zapasy,no i od 5 do 11 roku zycia(okolo) Oyama Karate
waze aktulanie 75kg.
no jak Ty Pojdziesz to ja tez ide
a Ty co Cwiczyles?
Tu to jestem strasznie zazdrosny bo to jest jedno z moich marzeń które chce kiedyś spełnić:)
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
yaol90 w wakacje może pojadę do Tajlandii na walkę z Tajem bo właściciel stadionu mnie zaprosił :D ale nie wiem jak z funduszami Ale jak wygram to wstawiam na yt Artemis to w końcu jaka kategoria wagowa?