Toq Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 146 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2009-12-22, 21:16 Bluzy z motywem walki...
Witam... Święta idą, kaski przybyło no i "trza se" coś kupić :D
Myślałem o bluzie, i o tym razem o takiej z motywem "fajterskim"
Polecicie mi coś? Dacie jakieś linki z shopami tego typu ubrań... w Allegro bluzy tego typu są brane pod kategorie CHWDP, JP itp ;-/ Jak już coś znalazłem pośród tych Antypolicyjnych ciuchów coś z MMA to było one takie średnio fajne te towary... Czekam na szybką odpowiedź...
-.-... Szukałem już w necie, pisałem przecież co nie? Allegro i google, jakieś sklepy internetowe już "przeleciane". Jak tak dalej pójdzie to nic nie będzie można napisać bo po co skoro są google... Inni jakoś mogli normalnie odpisać...
Fanshop, mmaniak i cf2 już widziałem ale ta biała koszulka od Sajgona przekozacka... Szkoda, że czegoś podobnego nie umiem znaleźć w kategorii "bluzy z kapturem" :P
Ja już na allegro widziałem bluzy i dresy z napisami "Konferencja Sztuk Walki", "Konfederacja Sztuk Walki" ... Widać co przyniosła ze sobą "walka stulecia" w polskim MMA :)