Wiadomo, że każdy będzie obstawał za swoim klubem o ile ma jakieś sukcesy, tak to już jest.
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Nes sport
Wysłany: 2010-02-23, 19:51
Panowie znam parę niezłych lasek które nieźle potrafią dać po zębach i z tą urodą to bardziej do nich, ale niech każdy weźmie pod uwagę że kancer na twarzy łatwiej wyłapać niż się go pozbyć.
Panowie znam parę niezłych lasek które nieźle potrafią dać po zębach i z tą urodą to bardziej do nich, ale niech każdy weźmie pod uwagę że kancer na twarzy łatwiej wyłapać niż się go pozbyć.
Kancer na twarzy? Ja mam kilka blizn na twarzy i żadnej nie zdobyłem na treningu sw. Od tego są rękawice.
_________________ Jedziesz, jedziesz trzymasz gardę
rękawice pięści masz twarde jak skała
ciężka ręka ze stali szczęka
Nie cackaj się z nimi nie baw
A mogę się spytać od czego dokładniej (jedyne co mi przychodzi na myśl to ciosy łokciem)? Widziałem nieraz spłaszczony nos, ale blizny od SW, mnie się wydawało że rękawice zapewniają pewną ochronę
Nie mam nic przeciwko dbaniu o siebie, ale bez przesadyzmów... "Ała! Zostaw, bo włosy na żel układałem pół godziny!" I tak największy polew byłby z chłopaków co wchodzą na ring użelowani
Boruta, Nawet w amatorce? bo tutaj miałem to na myśli (Osobiście uważam, że i tak to jest głupstwo i GDYBYM coś trenował a niebawem się to zmieni i GDYBYM dostał takiego pana pierwsze co to bym mu fryzurkę PRÓBOWAŁ znizczyć )
Nie mam nic przeciwko dbaniu o siebie, ale bez przesadyzmów... "Ała! Zostaw, bo włosy na żel układałem pół godziny!" I tak największy polew byłby z chłopaków co wchodzą na ring użelowani
U nas jest typ co się wydarł na trenera bo mu w parterze włosy przydeptał kolanem. Włosy to ona ma długie. A polewa była największa z tego że powiedział powiedział "2 lataj je zapuszczałem ".
Cytat:
Nie byłby, bo nikt by ich nie dopuścił.
A co jest niedozwolonego w żelowanych kudłach?
_________________ Jedziesz, jedziesz trzymasz gardę
rękawice pięści masz twarde jak skała
ciężka ręka ze stali szczęka
Nie cackaj się z nimi nie baw