Wysłany: 2010-06-06, 15:51 Lekcja Boksu lub walki ulicznej!
Siema...
Mam 22 lata i jestem z katowic szukam kogos kto mogłby mnie podszkolić w boksie lub w tzw walce ulicznej.,, nie zapisuje sie do klubu bo narazie wole tak.. mniej stresu...
dałem temat tutaj bo jestem w stanie zapłacic za taka lekcje jak za normalny trening... nie musisz być z katowic.. dojazd dla mnie to nie problem.. taka praca
Czytam czasami tutaj na forum jak opisujecie walki na ulicy.. tez chciałbym znac jakies sztuczki dla obrony własnej.. a mam wrażenie że wy najlepiej możecie nauczyc...
Z tego co napisales tutaj moznaby stwierdzic, że kazdy w tym momencie moze napisac Tobie, ze Ciebie nauczy biorąc hajc za wlasciwie darmo. Byle kto zacznie wciskac kit, gdy Ty nawet nie bedziesz o tym wiedzial, w koncu nie masz tej wiedzy.
Przejdz sie do klubu. Jezeli ktos mialby Ciebie nauczyc walczyc, bronic sie czy cokolwiek to właśnie wykwalifikowany trener. Stres na treningach? Pewnie tylko przy 1 treningu bo zwykle kazdy wiele mysli chociazby o akcpetacji reszty grupy zanim przejdzie sie do takowej. Pomysl ile osob do tej pory nie pojawia sie na treningach bo ma takie "ale" i marnują swoje chęci, może i talenty...
Nie warto rezygnowac z takich mozliwosci tylko dlatego, "bo narazie wole tak.. mniej stresu... "
j/w
idź na trening a nie kombinuj
Wiadomo, każdy ma stres przed pierwszym treningiem, nic nie umie, nie zna ludzi itd. Ale przełamać sie to nie taka straszna sprawa.
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-06-06, 20:48
worekdoboksu87, według mnie powinieneś się na każdym kroku uczyć"przełamywać",pokonywać przeciwności,bo bez tego nie pozbędziesz się strachu i nie staniesz się dobrym zawodnikiem i gdy przyjdzie co do czego to po prostu się przestraszysz.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
to było w czerwcu do tej pory ta osoba na pewno sobie poradziła... DATY panowie DATY
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy