Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Lekcja Boksu lub walki ulicznej!
Autor Wiadomość
worekdoboksu87 

Wysłany: 2010-06-06, 15:51   Lekcja Boksu lub walki ulicznej!

Siema...

Mam 22 lata i jestem z katowic szukam kogos kto mogłby mnie podszkolić w boksie lub w tzw walce ulicznej.,, nie zapisuje sie do klubu bo narazie wole tak.. mniej stresu...

dałem temat tutaj bo jestem w stanie zapłacic za taka lekcje jak za normalny trening... nie musisz być z katowic.. dojazd dla mnie to nie problem.. taka praca

Cena do uzgodnienia..

pzdr

Misiek 3 

Wysłany: 2010-06-06, 19:38   

Na treningach nie ma stresu w ogóle, no ale jak kto woli. Zdefiniuj co według ciebie znaczy walka uliczna.

"Koks Ciacho i dyskretnie"

worekdoboksu87 

Wysłany: 2010-06-06, 19:53   

Czytam czasami tutaj na forum jak opisujecie walki na ulicy.. tez chciałbym znac jakies sztuczki dla obrony własnej.. a mam wrażenie że wy najlepiej możecie nauczyc...

Pimpek35 

Wysłany: 2010-06-06, 20:05   

Z tego co napisales tutaj moznaby stwierdzic, że kazdy w tym momencie moze napisac Tobie, ze Ciebie nauczy biorąc hajc za wlasciwie darmo. Byle kto zacznie wciskac kit, gdy Ty nawet nie bedziesz o tym wiedzial, w koncu nie masz tej wiedzy.
Przejdz sie do klubu. Jezeli ktos mialby Ciebie nauczyc walczyc, bronic sie czy cokolwiek to właśnie wykwalifikowany trener. Stres na treningach? Pewnie tylko przy 1 treningu bo zwykle kazdy wiele mysli chociazby o akcpetacji reszty grupy zanim przejdzie sie do takowej. Pomysl ile osob do tej pory nie pojawia sie na treningach bo ma takie "ale" i marnują swoje chęci, może i talenty...
Nie warto rezygnowac z takich mozliwosci tylko dlatego, "bo narazie wole tak.. mniej stresu... "

stilian 

Wysłany: 2010-06-06, 20:43   

j/w
idź na trening a nie kombinuj
Wiadomo, każdy ma stres przed pierwszym treningiem, nic nie umie, nie zna ludzi itd. Ale przełamać sie to nie taka straszna sprawa.

Majkel

Wysłany: 2010-06-06, 20:48   

worekdoboksu87, według mnie powinieneś się na każdym kroku uczyć"przełamywać",pokonywać przeciwności,bo bez tego nie pozbędziesz się strachu i nie staniesz się dobrym zawodnikiem i gdy przyjdzie co do czego to po prostu się przestraszysz.

Pawelek913 

Wysłany: 2010-09-07, 13:49   

jak chcesz zeby był mniej stresu znajdz kogoś kto pójdzie z tobą na ten trening. Tak napewno będize raźniej ;)

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-09-07, 15:18   

to było w czerwcu do tej pory ta osoba na pewno sobie poradziła... DATY panowie DATY

Odpowiedz do tematu