Witajcie. Trafilam tu niedawno z polecenia znajomego. Faktycznie forum dotyczy tej nieco niszowej tematyki, ktora bardzo mnie interesuje. Skoro juz pisze, pozwole sobie cos wiecej o sobie powiedziec, mam nadzieje, ze moja gadatliwosc nie bedzie upierdliwa ;)
Na imie mam Martyna, 2 lata temu ukonczylam biotechnologie na SGGW w Warszawie. Nie pracuje w tym zawodzie, ale zajmuje sie hobbystycznie zywnoscia GMO. Nie chce przynudzac na ten temat, w podpisie umiescilam kilka stron, mam nadzieje ze nikomu nie bedzie to przeszkadzac.
Jestem teraz na urlopie macierzynskim, wiec moge aktywniej uczestniczyc w zyciu forum, oczywiscie tylko w wolnych chwilach ;)
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-10-03, 18:26
Witamy serdecznie. Powiedz mi tylko dlaczego Ty napisałaś to w dziale "Bazar"?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
bo przeważnie kobietki na bazarach plotkują
Witam Ciebie
może blondynką jest
albo z pośpiechu
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
To piąte forum, na którym "Martyna z Warszawy", a tak naprawdę BOT spamuje. Jedyne, co należy zrobić, to użytkownika AntareeUnpake zbanować. Pozdrawiam, nie dajcie się nabierać